George Clooney vorbește pentru prima dată despre faptul că va deveni tată

Publicat pe

George Clooney vorbește pentru prima dată despre faptul că va fi tată, după ce s-a aflat că acesta și soția lui, Amal, vor avea gemeni.

Într-un interviu acordat lui Laurent Weil pentru Recontres de Cinema, Clooney spune cu un zâmbet larg pe buze ceea ce simte de când știe că va deveni tată.

Suntem foarte fericiți și foarte încântați. Va fi o aventură. Vom îmbrățișa totul cu brațele larg deschise', a spus actorul.

George a povestit și despre cum și-a informat prietenii despre faptul că Amal așteaptă gemeni, ceea ce a fost destul de greu, spune el.

După ce le-am spus s-a făcut liniște și toți au început să imite un plânset de bebeluș. Apoi toți au început să râdă în hohote.'

Actorul nu își face griji că va fi tată la o vârstă înaintată și spune că îl inspiră actorul francez Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 89 de ani, care a avut un copil cu cea de-a doua soție a lui la vârsta de 70 de ani.

Așa că mă simt puțin mai bine să fiu tată la 56 de ani', a mai adăugat Clooney.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Mama lui George Clooney a dezvăluit sexul gemenilor

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter