Gerard Butler – De ce-l doresc femeile

Publicat pe

Având o atitudine de seducător prin care își exprimă deschis potențialul și intențiile, Gerard Butler este cu siguranță făcut (doar?) pentru pa­siuni nebune, genul de bărbat pe care orice fe­meie speră să-l întâlnească măcar o dată în viață.

 

Gerard Butler

 

Scoțianul care a dat lovitura la Hollywood, deși n-a schimbat istoria filmului cu talen­tul lui actoricesc, nu trăiește visul ameri­can, ci visul oricărui bărbat de pe pământ. Gerard Butler este o combinație ciudată de masculinitate primară și eleganță cuceritoare, un fel de Brad Pitt și Adri­en Brody la un loc, din care primul este adesea figura dominantă. La 46 de ani, actorul reprezintă în continuare cu mult devotament tagma „burlacilor-vânători, masculi alfa mereu în căutare de aventuri și/ sau relații cu cele mai frumoase femei din lume, energici, spontani, teribiliști, încă adolescenți din anumite puncte de vedere. Ceva în construcția lui interioară îl face incompatibil cu ideea de stabilitate și monogamie și îl menține în zona fier­binte a Don Juanilor irecuperabili. „Cine spune că trebuie să avem o singură relație de lungă durată într-o viață? Poate toc­mai acesta e secretul, să avem mai multe relații, dar mai scurte.

 

În ceea ce privește marea lui iubire, actorul mărturisea la în­ceputul anului trecut că „nu mi-am întâl­nit încă jumătatea. Asta nu înseamnă însă că de-a lungul timpului n-am cunoscut fe­mei speciale, doar că n-a fost cea pe care o căutam. Sau poate că am întâlnit-o și ea va reveni în viața mea la un moment dat. Nu exclud nici o posibilitate.

 

Continuarea în numărul de noiembrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 31 octombrie

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă