Gestul Melaniei Trump care face înconjurul internetului! Reacția incredibilă pe care a avut-o atunci când Donald Trump a atins-o!

Publicat pe

Cuplul Donald-Melania Trump șochează din nou după ce prima doamnă a Americii a avut un gest stânjenitor la adresa soțului ei în timpul discursului pe care ea îl ținea la manifestația din Florida.

Melania Trump a deschis discursul soțului său din cadrul manifestației cu o rugaciune. Deși era zâmbitoare și vizibil fericită că toată lumea o aplaudă, în momentul în care Donald Trump se apropie de ea și o atinge pe umăr, aceasta are o reacție incredibilă: se strâmbă în așa fel încât pare că îi este scârbă de șoțul ei, se retrage și îi piere instant zâmbetul larg de pe buze.

Opinia publică a explodat în momentul în care au observat gestul Melaniei, iar comentariile au fost care mai de care mai acide. Se consideră că Meliania nu este fericită deloc în căsnicia cu Donald Trump, iar acest lucru pare că nu-l mai poate stăpâni nici măcar în public.

În plus, Melania a refuzat mult timp să se mute la Casa Albă și a preferat să locuiască în penthouse-ul din Trump Tower. Recent, în urma rugăminților staff-ului președintelui american, Melania a acceptat oferta de a se muta la Washington, condiția fiind să apară în fotografiile oficiale.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Melania Trump: Prima apariție oficială la Casa Albă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter