Giani Kiriță, nevoit să întrerupă brusc participarea la Exatlon

Publicat pe

Giani Kiriță, nevoit să întrerupă brusc participarea la Exalton! Sportivul a fost chemat de procurorii DIICOT la București ca să dea declarații într-un dosar. Acesta nu se află în țară, este în Republica Dominicană, acolo unde luptă într-un show televizat.

Conform libertatea.ro, Giani Kiriţă este obligat să dea explicaţii într-un dosar DIICOT, după ce procurorii de la Crimă Organizată au solicitat confiscarea unor corpuri delicte ridicate în timpul anchetei. Procurorii DIICOT au deschis, recent, un proces la Tribunalul Bucureşti, în care fostul internaţional român are calitatea de intimat (parte într-un proces care se află în situaţia unui pârât în caz de recurs sau în altă cale de atac – n.r.).

Sursa citată mai amintește că obiectul dosarului este „confiscarea specială' – art. 315, lit. C – din Noul Cod de Procedură Penală, care prevede „sesizarea judecătorului de cameră preliminară cu propunerea de luare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale', în baza informaţiilor oferite de portalul instanţelor de judecată.

Procesul în care Giani Kiriţă urmează să se prezinte pe 28 februarie în faţa judecătorilor ar putea avea legătură cu un dosar în care DIICOT a solicitat, la finele anului trecut, încetarea urmăririi penale faţă de fostul fotbalist, cercetat pentru „deţinere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu'.

Giani Kiriță, concurent la Exatlon

În baza acestor informații, este posibil ca sportivul să se întoarcă de urgență în România pentru a merge la DIICOT. Ar putea lăsa în urmă show-ul Exatlon și Republica Dominicană pentru a le da explicații oamenilor legii.

Foto: Libertatea, PR

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter