Gianluca Vacchi s-a împăcat cu fosta iubită, Georgia. Iată dovada!

Publicat pe

Iubire cu năbădăi, asta este între Gianluca Vacchi și fost sa iubită, Georgia, de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni și cu care a avut o relație de mai bine de 3 ani.

Gianluca și Georgia au devenit unul dintre cuplurile preferate ale internauților în momentul când cei doi au început să posteze filmulețe cu ei în timp ce dansează pe ritmuri latino. Așa că, datorită acelor postări, cei doi au devenit celebri, însă focul iubirii s-a stins în urmă cu câteva luni.

După ce Vacchi și-a găsit fericirea în brațele unei domnișoare superbe, Ariadna Guttierez, fosta Miss Columbia, acesta pare că s-a întors tot la marea lui iubire, Georgia, după ce Ariadna l-ar fi înșelat pe milionarul italian cu cântărețul Maluma.

Rănit, Gianluca i-a spus adio frumoasei columbience și a început din nou să ia legătura cu Georgia. Acum, se pare că cei doi formează din nou un cuplu, spre bucuria tuturor, însă sunt mult mai discreți. Dovada care ar sta la baza acestui zvon ar fi chiar o fotografie postată de o prietenă de-a Georgiei pe Instagram în care cei doi apar foarte zâmbitori.

Un lucru este cert. Dacă atunci când apăruse Ariadna în viața lui Gianluca acesta renunțase la demonstrațiile de dans pe rețelele de socializare, de când i-a spus adio și a reapărut Georgia în viața sa milionarul a început din nou să își reia activitatea preferată.

Alexandra Popescu

Foto: captură Antena Stars, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter