Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit religios. "Când visele devin realitate!"

Publicat pe

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit religios. La un an de la cununia lor civilă, fix în ziua aniversării mirelui, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au căsătorit religios și au dat o petrecere de zile mari. 

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă și-au dorit o nuntă de vis aşa că pe data de 1 septembrie cei doi s-au căsătorit religios la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou, în Bucureşti. Şi-au jurat credință veșnică unul altuia, în fața lui Dumnezeu. Un sobor format din 3 preoți a slujit la nuntă.

Cei doi au spus un „DA' hotărât în faţa ofiţerului stării civile anul trecut, în vară. Se iubesc de aproximativ cinci ani , dar a durat până s-au hotărât să facă pasul cel mare și în fața lui Dumnezeu.

După ceremonie, a avut loc o petrecere e vis la un restaurant de lux din zona Floreasca. A fost o dublă petrecere, pentru că în ziua nunții a fost și aniversarea mirelului, care a împlinit 39 de ani. La fericitul eveniment au participat vedete, artiști, oameni de televiziune și colegi de showbiz ai mirelui, dar și manechine de top, colegele și prietenele miresei, dar și rudele și familia celor doi.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit religios. "Când visele devin realitate!"Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit religios. "Când visele devin realitate!"

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost jefuiți de cel mai bun prieten

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost jefuiți de cel mai bun prieteni, încrederea celor doi a fost trădată exact de cine nu se așteptau. Cuplul a rămas fără bijuterii și fără toți banii pe care îi aveau în casă. Gina Chirilă a fost cea care a mărturisit la 'Interviurile VIVA!', despre problema pe care au întâmpinat-o recent.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter