La 37 de ani, arată ca la 20. Gina Pistol, despre rețeta frumuseții și despre relația cu Smiley, la Interviurile VIVA!, LIVE, de la ora 15.00

Publicat pe

A fost desemnată, ani la rând, cea mai sexy femeie din România. Dar nu s-a mulțumit cu acest statut și a luptat să-și construiască o carieră solidă în televiziune, acum aflându-se la cârma a două super show-uri TV, difuzate în prime-time. 

Gina Pistol este invitata din această săptămână de la Interviurile VIVA!

Atuurile Ginei Pistol, în showbiz? Asumarea și… naturalețea! Crescută într-o familie modestă, la Roșiorii de Vede, Gina Pistol a luat drumul Capitalei la 19 ani, cu ambiții și gânduri mari. Și se pare că s-a născut într-o zi norocoasă, întrucât parcursul ei, în lumea showbiz-ului, a fost unul presărat cu praf de stele. Ajunsă acum pe culmile succesului, cu două proiecte de anvergură, în televiziune (show-urile Asia Express și Chefi la cuțite), Gina nu și-a renegat niciodată trecutul, ba dimpotrivă. Nu îi este rușine cu faptul că a lucrat ca vânzătoare și nici cu faptul că a debutat în lumea mondenă drept vedetă Playboy.

În ultimul an și-a schimbat viața radical

Și iată că, deși sună ca un clișeu, se pare că, în ultima perioadă, după ce a trecut de vârsta de 35 de ani, Gina Pistol a înflorit, cu adevărat, pe toate planurile, intrând, parcă, în zodia schimbărilor. A devenit mult mai liberă și mai încrezătoare și și-a consolidat cariera în televiziune, după o lungă perioadă în care n-a mai activat ca moderator TV. A lăsat în urmă tot trecutul amoros tumultuos, ancorându-se într-o relație cu unul dintre cei mai carismatici și râvniți bărbați de la noi, fără să-i pese de gura lumii.  Iar, din punct de vedere fizic, arată mai bine ca niciodată. Recunoscută pentru formele ei voluptuoase, Gina a devenit acum, la 37 de ani o femeie extrem de ordonată inclusiv în ceea ce privește sportul și alimentația, mândrindu-se cu un trup extrem de tonifiat.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter