Gisele Bündchen a aniversat 9 ani de căsnicie. Ce rochie de mireasă superbă a avut!

Publicat pe

Topmodelul Gisele Bündchen și soțul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, echilibrează puțin balanța, atât de zdruncinată de divorțurile de la începutul anului, sărbătorind recent 9 ani de căsnicie. Cu această ocazie, Gisele a împărtășit pentru prima oară cu fanii ei din social media fotografii cu fabuloasa ei rochie de mireasă.

 

Actrița și fotomodelul de origine germană Gisele Bündchen (37) s-a aflat ani de zile în topul celor mai bine plătite supermodele, dar ar putea face față oricând unei defilări cu acelați succes din zilele sale de glorie, deoarece nu s-a schimbat prea mult de atunci. Trecerea timpului nu pare să-i fi afectat prea mult nici pe ea, nici pe soțul său, Tom Brady, cei doi arătând aproape la fel ca în ziua nunții lor.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on


De acest lucru aveau să se convingă recent fanii celor doi, deoarece Gisele, cu ocazia aniversării a 9 ani de la căsătorie, s-a decis să-i ureze soțului său, cel care i-a dăruit doi copii superbi, „la mulți ani!” prin intermediul contului personal de socializare. A fost o surpriză atât pentru fanii topmodelului, cât și pentru Tom, care, chiar dacă se aștepta la o declarație din partea soției sale, cu siguranță nu s-a gândit că aceasta va fi publică și că, mai mult, Gisele va posta și o fotografie de la nunta lor, nemaivăzută până atunci.

„Ce călătorie au fost acești 9 ani. Iubesc să învăț și să cresc alături de tine. Aniversare fericită, dragostea vieții mele!”, i-a scris Gisele, adăugând – pentru că cei doi locuiesc în Brazilia – Te amo muito! (Te iubesc mult!). La fel de impresionantă ca textul este și fotografia, iar asta o dovedește numărul de aprecieri ale fanilor (aproape 1 milion), care au fost extrem de încântați de superba rochie de mireasă pe care a purtat-o Gisele atunci. Din câte observăm, chiar sunt rochii de mireasă care nu se demodează niciodată. La fel ca cele care le poartă…

Citește și: Regina Elisabeta a urcat pe cal la 91 de ani. Are o condiție fizică de nota 10

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter