Giulia, despre sexul după căsătorie: „Eu nu înţeleg cum este extraordinar!”

Publicat pe

Artista Giulia a lăsat orice inhibiţii deoparte şi ne-a povestit despre ce se întâmplă în viaţa sa. Iată ce amănunte a scos la iveală despre sexul după căsătorie şi copii!

Giulia nu s-a ferit să dezvăluie că sexul după ce a devenit mamă nu mai este aşa ca acum câţiva ani, înainte să apară copiii.

„Nu înţeleg de ce ne tot ascundem după degete şi de ce zicem că este extraordinar. Eu nu înţeleg cum este extraordinar. Ba adormi copiii şi în sfârşit te bucuri că wow au adormit copiii, hai să bem un pahar de vin, să ne uităm la un film şi adormi după prima gură. Deci ce sens are? Dacă mergem la concerte împreună, eu sunt foarte obosită şi adorm oricum, deci partea asta cu sexul, cred că trebuie să mai lucrăm un pic la ea.', ne-a spus Giulia în exclusivitate.

Vedeta a răspuns şi provocării de a povesti dacă copiii au surprins-o pe ea şi pe partenerul său în ipostaze indecente.

„Dar nu au cum să ne surprindă. Glumesc. Uneori se întâmplă, dar doar în deplasare. Sper că Vlad nu se uită la acest live, o să zică că dau tot din casă.', a mai adăugat cântăreaţa.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter