Globurile de Aur - "La La Land" sparge toate recordurile! Cele mai multe premii câștigate de un film la această gală!

Publicat pe

Această producție marca Lionsgate, în care joacă Emma Stone și Ryan Gosling, a fost  distinsa cu șapte premii.

 

Muzicalul La La Land a atins cele mai înalte note în timpul ediției din acest an a Globurilor de Aur, luând acasă șapte premii – un record nemaiatins până acum de niciun film.

 

La La Land a fost câștigătorul absolut al nopții, doborând toate recordurile atinse vreodată la Globurile de Aur, cu șapte victorii în total, astfel că filmul a câștigat la categoriile:

 

Cel mai bun film, comedie sau muzical;

Cel mai bun actor – Ryan Gosling;

Cea mai bună actriță – Emma Stone;

Pentru categoria specifica genului muzical, Best Original Score – Justin Hurwitz;

Cel mai bun cântec original – City of Stars;

Cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor – încă două premii pentru regizorul Damien Chazelle!
Și nu numai aceasta, dar și numărul de deschidere al galei a reprezentat o parodie duioasă cu trimitere la momentul de început al aceluiși film, piesa Another Day of Sun – puțin cam previzibil, am spune.
Producția muzicală semnată de compania cinematografică Lionsgate a luat cel mai mare număr de premii primite vreodată de un singur film la o gală Golden Globes și la cele mai importante categorii. Înainte de La La Land, această realizare a fost bifată de filmul Zbor deasupra unui cuib de cuci din anul 1975, iar în 1978, de către filmul Midnight Express, fiecare cu șase victorii adjudecate.

Un alt record este că La La Land a câștigat șapte din 14 premii, câte unul pentru fiecare categorie pentru care a fost nominalizat.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Globurile de Aur - "La La Land" sparge toate recordurile! Cele mai multe premii câștigate de un film la această gală!Globurile de Aur - "La La Land" sparge toate recordurile! Cele mai multe premii câștigate de un film la această gală!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter