Halle Berry a confirmat că formează un cuplu cu producătorul de muzică britanic Alex da Kid

Publicat pe

Halle Berry a confirmat că formează un cuplu cu producătorul de muzică britanic Alex da Kid. Actrița a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care cei doi stau îmbrățișați și zâmbesc, semn că sunt fericiți.

„Echilibrul meu', a scris Halle în descrierea imaginii alb-negru, iar poza a fost preluată imediat și de către Alex pe pagina lui personală de Instagram. Nu se știe încă de cât timp cei doi formează un cuplu.

Halle și Alex au fost văzuți împreună și la London Fashion Week, la petrecerea LOVE x Miu Miu, luni seară. Știrile despre povestea lor de dragoste circulă de la o lună de când actrița a declarat pentru People că ia o pauză în ceea ce privește date-urile după divorțul de Olivier Martinez.

„Mă bucur de asta. Sunt doar cu copiii mei și am timp să mă gândesc și să reflectez și să încerc să îmi dau seama cum să fac anumite alegeri și să am doar un minut pentru mine însămi', spunea Halle Berry pe atunci.

Divorțul de Martinez a fost finalizat anul trecut. La acea vreme, ea mai spunea: „Sunt bine, chiar sunt. Îmi revin și sunt foarte fericită că sunt aici. Pentru că atunci când treci prin orice în viață, când te dai pe tine la o parte și te concentrezi pe alții, este întotdeauna cel mai bun remediu pentru orice situație cu care nu ar trebui să ai de-a face.'

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter