Heidi Klum are un nou iubit... Cu 16 ani mai tânăr ca ea!

Publicat pe

După despărțirea de bine-cunoscutul cântăreț Seal, căruia i-a dăruit patru copii, celebrul fotomodel Heidi Klum s-a reprofilat pe… bărbați mai tineri. După relația cu Vito Schnabel, cu 13 ani mai tânăr ca ea, acum Keidi Klum are un nou iubit, de data aceasta cu 16 ani mai tânăr – rockerul Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel.

Heidi Klum se iubește cu chitaristul trupei Tokyo Hotel, Tom Kaulitz, cu 16 ani mai tânăr ca ea.

Heidi Klum se iubește cu chitaristul trupei Tokyo Hotel, Tom Kaulitz, cu 16 ani mai tânăr ca ea.

După mult mediatizata despărțire de Seal, fotomodelul Heidi Klum (44), mamă și-a refăcut destul de repede viața, cel care a făcut-o să se vindece în urma divorțului fiind Vito Schnabel, un dealer și custode de artă în vârstă de 31 de ani. Din păcate, după trei ani s-a rupt lanțul de iubire și cei doi și-au spus adio…

Heidi Klum, alături de iubitul ei, Tom Kaulitz

Heidi Klum, alături de iubitul ei, Tom Kaulitz

Recent însă, Heidi a intrat iar în atenția paparazzilor, aceasta fiind surprinsă alături de un alt tinerel, chitaristul formației Tokio Hotel, într-o ipostază ce nu lăsa loc de interpretare – cei doi s-au sărutat pasional, fără să le pese că nu erau singuri. Heidi se afla pe platourile de filmare de la Americas Got Talent, când Tom i-a făcut o vizită inopinată și, spre surprinderea tuturor, și-a sărutat iubita de față cu toată lumea. E adevărat că, după fosta relație, cei din jur erau oarecum obișnuiți cu faptul că Heidi și-a asumat faptul că a coborât mult ștacheta în privința vârstei, însă noul ei iubit este și mai tânăr decât precedentul, între el și fotomodel fiind o diferență de 16 ani.

Tom Kaulitz, chitaristul Tokio Hotel, noul iubit al lui Heidi Klum

Tom Kaulitz, chitaristul Tokio Hotel, noul iubit al lui Heidi Klum

Asta nu l-a împiedicat însă deloc pe Tom să se îndrăgostească de vedetă, care, la o adică i-ar putea fi mamă… Iar faptul că nu s-a simțit jenat deloc, ba chiar dimpotrivă, să-și sărute și să-și îmbrățișeze iubita în public dovedește că este o relație asumată, care, de ce nu?, are șanse să treacă de proba timpului. Probabil totuși că nu pentru prea multă vreme, fiindcă, atunci când Heidi va avea 60 de ani, iubitul ei tinerel abia va fi în floarea vârstei. Deocamdată însă, cei doi se potrivesc perfect și nu se sfiesc să-și trăiască dragostea.

Foto: Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter