Hilary Duff - noua țintă a hoților. A fost jefuită în timp ce se afla în vacanță în Canada. Iată ce i s-a furat!

Publicat pe

Faima și averea pot atrage atenția persoanelor nepotrivite. După ce Kim Kardashian a trecut prin momente de teroare din cauza unor bijuterii, fiind la un pas de moarte când a fost jefuită în Paris, acum Hilary Duff a devenit noua țintă a hoților. Din fericire, Hilary a scăpat nevătămată.

Actrița de 29 de ani și fiul său Luca (5) erau în vacanță în Canada când a luat loc spargerea. Duff a postat poze pe Instagram din vacanță și se crede că acest lucru ar fi determinat hoții să o facă pe ea următoarea lor victimă, deoarece, la scurt timp după postări, casa ei a fost jefuită.

Când poliția a ajuns la locuința actriței, ușa era distrusă și bijuterii în valoare de sute de mii de dolari erau de negăsit. A fost raportat că alarma de siguranță a vedetei nu a sunat.

Citește și: Jennifer Lopez – Top 15 ținute super sexy pe covorul roșu

„Este un eveniment supărător și înfricoșător, dar Hilary este recunoscătoare că familia sa, personalul, casa și animalele sale sunt în siguranță. Acestea fiind spuse, ea are o echipă de securitate care va lucra cu autoritățile pentru a rezolva acest incident și care va stabili măsurile de securitate de acum înainte', a declarat reprezentatul cântăreței.

Laura Oaida

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter