Horoscop iulie 2018 - Balanţele sunt sensibile la sănătate! Mare grijă

Publicat pe

Horoscop iulie 2018. Ce ne rezervă astrele? O lună cu evenimente astrale extrem de importante. Roxana Luşneac explică pentru fiecare zodie în parte ce se întâmplă în perioada următoare!

LEU 23.07-22.08

Munca, eforturile și strategiile sunt acum regândite, reorganizate. Din punct de vedere profesional, puteți fi foarte ocupați, dar este necesar să luați în calcul faptul că anumite rezultate pe care le așteptați vor întârzia. Încercați să vă detașați puțin!

FECIOARĂ 23.08-22.09

Tot ce se va întâmpla în această perioadă vă va ajuta la menținerea confortului personal. Unii dintre voi veți face investiții financiare, alții veți primi ajutorul celor din jur. Încercați să vă abțineți să dați vina pe cineva anume pentru lucrurile care nu vă convin!

BALANȚĂ 23.09-22.10

Aveți grijă la sănătate, fiindcă luna asta sunteți mai sensibili ca de obicei!Atitudinea este cea care vă poate aduce câștiguri, dar vă poate implica și în diverse conflicte. Este indicat, așadar, să fiți ceva mai atenți la acest aspect, iar asta presupune politețe și diplomație.

SCORPION 23.10-21.11

Venus și Saturn, aflate în semnul vostru, vă vor pune la treabă, dar, fiindcă sunteți creativi și muncitori, veți câștiga foarte ușor aprecierea celor din jur. Tot pe segmentul carierei, puteți întâlni anumite persoane influente care vă pot veni în ajutor.

SĂGETĂTOR

Trebuie să fiți foarte atenți cum și pe ce cheltuiți banii. Vă faceți gânduri multe, parcă nu aveți pace și nu vă place atunci când nu puteți anticipa viitorul. Exersați-vă autocontrolul, învățați să aveți răbdare și acceptați că aceasta e doar o fază evolutivă.

CAPRICORN

Noi uși deschise, noi începuturi pentru Capricorni. Este important să vă folosiți energia în mod pozitiv și constructiv, pentru a nu se întoarce contra voastră. Din punct de vedere profesional, se anunță multe proiecte care trebuie duse la bun sfârșit.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Această săptămână vă aduce rezultate mixte, dar și recompense. Va trebui, probabil, să faceți și anumite schimbări. Fiți mai relaxați și nu vă implicați în dispute!A face parte din soluție, nu din problemă, este cel mai indicat.

PEȘTI 19.02-20.03

Veți primi ajutorul și încurajările necesare din partea familiei pentru a duce la bun sfârșit ceva ce vă doriți de mult. În plus, veți rezolva problemele și complicațiile apărute. De acum înainte, vă veți putea ocupa de proiectele rămase restante.

RAC

Tindeţi să fiți ceva mai sarcastici sau chiar să vă faceți cunoscute anumite resentimente. Perioada însă este una fastă și vă poate oferi noi planuri, noi resurse. Important este să fiți pe fază și să nu stricați ceva prin abordarea unei atitudini greșite.

BERBEC 21.03-20.04

Marte se află în casa norocului, așadar aduce oportunități, iar unor nativi, chiar profit. Fiți atenți ca modalitatea prin care comunicați să fie clară, corectă și diplomatică. Măriți-vă cercul de prieteni, faceți noi planuri, simțiți-vă încrezători în propria persoană!

TAUR 21.04-20.05

Pot apărea la orizont probleme din trecut care trebuie rezolvate acum, pentru a putea trece la următorul nivel. E ca și cum ați începe un nou capitol, care trebuie să ducă spre noi oportunități și prosperitate. Puteți câștiga încrederea unor oameni puternici.

GEMENI 21.05-21.06

Nu este indicat să intrați acum în noi parteneriate sau să împrumutați bani. Sunteți capabili să-i impresio- nați pe ceilalți cu aptitudinile voastre, dar fiți foarte atenți în privința oamenilor cu care aveți de-a face. Încercați să evitați certurile cu partenerul de viață.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter