Horoscopul lunii aprilie - Nativi Fecioară, aveţi grijă la sănătatea voastră

Publicat pe

Horoscopul lunii aprilie. – Nativi Fecioară, aveţi grijă la sănătatea voastră. Unele zodii au parte de veşti foarte bune pentru luna aprilie, altele de unele mai puţin bune. Vă prezentăm horoscopul detaliat!

TAUR: Încercați să păstrați calmul și pacea acasă. Sunteți stresați, aveți grijă și la relațiile parteneriale, pentru că puteți simți nevoia să vă detașați de tot ce implică prea mult efort din partea voastră. Veți trece peste toate până la urmă, cu zâmbetul pe buze.

GEMENI: Aveți multă treabă și puteți întâmpina complicații la capitolele familie și bani. Din cauza mai multor motive, pacea lipsește din preajmă. Gândiți-vă de două ori înainte de a vorbi, deoarece puteți fi ceva mai temperamentali și pot să se iște conflicte din nimic.

RAC: Trebuie să fiți mai mult practici decât emoționali, deci încercați să nu puneți la suflet chiar tot. Opiniile diferite și divergențele în gândire trebuie folosite în favoarea soluționării problemelor existente, nu pentru a da naștere altora noi.

LEU: Puteți avea cea mai mare încredere în lucrurile pe care le faceți singuri, pentru că, altfel, riscați să fiți dezamăgiți. Gândiți-vă la un plan și nu așteptați aprobarea celor din jur. După data de 27, sunt indicate analizele de sânge, ochi și sistem urinar.

FECIOARĂ: Primiți recunoașterea celor din jur și puteți trece cu succes peste provocări. Nu-i lăsați pe ceilalți să intervină în viața voastră personală. Acasă se întrevede o atmosferă de familie completă, liniștită și mulțumitoare. Aveți grijă la sănătate!

BALANŢĂ: Din punct de vedere profesional, sunteți pe drumul cel bun. Acasă, problemele familiale pot fi rezolvate prin inventivitate și punându-vă de acord cu cei dragi. Nu este momentul pentru leneveală, fiți vizionari și mergeți înainte.

SCORPION: Primiți vești, există un număr consistent de oportunități. E posibil să și cheltuiți bani pe lucruri care vă provoacă sau pentru anumite neînțelegeri. Nu vă entuziasmați din prima, luați deciziile după ce ați întors situația pe toate părțile. Evitați conflictele!

SĂGETĂTOR: Totul se întâmplă în viața voastră cu o rapiditate destul de mare, deci va trebui să faceți față situațiilor. Nu există altă cale de ieșire. Aveți grijă la parteneriatele pe care le aveți, pentru că este necesar să adoptați o atitudine politicoasă și diplomată.

BERBEC: Faceți eforturile necesare pentru a dobândi noi surse de venit. Dacă aveți acte de făcut sau legalizări, acum e momentul să va strângeți documentația și să rezolvați problemele pe care le-ați amânat. Acasă, lucrurile se pot complica puțin, începeți luna cu ceva nou și vă ocupați de detalii tehnice.

CAPRICORN: În carieră, puteți avea parte de niște oportunități interesante. Aveți grijă cum discutați, cum vă expuneți punctele de vedere. Determinarea, conduita și seriozitatea sunt atuurile pe care trebuie să le scoateți la înaintare, dacă vreți să reușiți.

VARSĂTOR: Se întrevăd proiecte noi, discuții interesante care par să nu vă dea pace și vă pun pe gânduri. Cel mai indicat este să vă țineți ideile doar pentru voi. Aveți grijă la sănătate, iar dacă vreți să cumpărați un bun imobiliar sau un autoturism, gândiți-vă de două ori.

PEŞTI: PEȘTI 19.02-20.03 Ceva vă poate da sentimentul de nesiguranță. Munca grea și eforturile pe care le faceți vă pot aduce un succes meritoriu. Aveți grijă la sectorul financiar, pentru că de aici se pot isca niște nemulțumiri sau discuții. Păstrați-vă calmul și veţi rezolva tot.

 

Roxana Lușnesc este astrologul pe care multe vedete îl consultă

Horoscopul VIVA! a fost pus la dispoziție, luna aceasta, de astrologul Roxana Lușneac. Cu o experiență de zece ani în domeniu, Roxana a oferit consultanță pentru multe vedete și, de asemenea, realizează astrograme personalizate. www.lusneac.com

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter