Le recunoști? Uite cum arătau în copilărie vedetele tale preferate

Publicat pe

Fie că suntem mândri de fotografiile noastre din copilărie, fie că am vrea să le dăm pierdute, este întotdeauna distractiv (pentru alții, mai mult!) să revezi imagini de pe vremea când erai mic. Ți-am pregătit 13 fotografii uitate cu cele mai populare celebrități de la noi. Uite cum arătau în copilărie vedetele care azi țin prima pagină a ziarelor și sunt lideri de audiență!

Chiar dacă par mari, și ei au fost mici. Iată cum arătau când erau copii cele mai populare vedete de la noi, precum Tudor Chirilă, Andreea Berecleau, Cabral și mulți alții. Fotografiile sunt atât de vechi, că probabil până și ei au uitat de ele.

Cum arătau în copilărie vedetele: ce amintiri au Cabral, Andreea Raicu sau Dana Rogoz

Dana Rogoz a avut una dintre cele mai atipice copilării, dat fiind că la trei ani apărea deja la televizor, la cinci ani mergea în turnee în afara țării fără mama ei, la opt ani deja avea sala­riu și era recunoscută pe stradă. Rolul de Ambramburica de la Abracadabra i-a asigurat o celebritate timpurie, însă Dana și-a păstrat echilibrul. Cu toate că avea filmări extenuante, aceasta a reușit să țină onorabil pasul cu școala, fiind o elevă-model.

Andreea Raicu a trăit o copilărie idilică, părinții având grijă să nu-i lipsească nimic. Mama sa era însoțitoare de bord, prin urmare vedeta beneficia încă din perioada comunismului de produse care la noi nu existau, de la dulciuri până la jucării și cărți. În lipsa mamei, Andreea petrecea timpul cu bunica ei, de profesie croitoreasă. Aceasta nu doar că îi făcea cele mai frumoase rochițe, dar îi gătea și cele mai bune prăjituri.

Chiar dacă în fotografia din această galerie foto îl vedem în costum popular, Cabral a preferat în copilările să se concentreze pe kickbox și thaibox, pe care a început să le practice la șase ani. Asta nu l-a ferit, însă, de discriminări rasiale. Iată ce povestea celebrul prezentator pe blogul său, despre copilăria în București: „M-au dat prima oară la şcoala 111. Am stat până în clasa a 2-a… Le-au zis alor mei să mă mute, eram prea bronzat pentru ei. M-au mutat ai mei la 110. A fost bine până într-a patra. Prea mult solar… Apoi m-au mutat la 96. Deja ştiam reţeta… câteva zile de observat de la distanţă, apoi începeau glumiţele cu «alb ca smoala», «maimuţa», «Congo»… şi tot aşa.'

Citește și:

Iulia Albu, apariţie excentrică! Vedeta a renunţat la lenjeria intimă și s-a pozat cu un cocoș în brațe!

Bianca Drăgușanu a încetat colaborarea cu Kanal D. Ce salariu avea prezentatoarea TV

 

 

 

Le recunoști? Uite cum arătau în copilărie vedetele tale preferateLe recunoști? Uite cum arătau în copilărie vedetele tale preferate
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter