Detalii din culise. Ilinca Obădescu şi Simona Pătruleasa vorbesc despre viaţa din spatele camerelor de filmat

Ilinca Obădescu şi Simona Pătruleasa vorbesc despre viaţa din spatele camerelor de filmat

Ilinca Obădescu şi Simona Pătruleasa, despre viaţa din spatele camerelor de filmat. Cele două prezentatoare de ştiri de la Kanal D au fost de acord să ne vorbească despre momentele în care nu sunt în direct, mai exact atunci când se difuzează publicitatea. Cele două au trecut şi prin momente mai puţin plăcute!

Simona Pătruleasa are o relaţie specială cu micuţa sa fetiţă. Când este acasă, prezentatoarea stă mereu alături de ea, iar atunci când este la job se interesează de starea ei. Asta face în pauze! „Eu, de obicei, în pauza aceea de 5 sau 6 minute, îmi dau mesaje cu Sabin şi întreb ce face Ingrid, dacă a mâncat, dacă a citit, ce a scris şi aşa mai departe.”, a spus exclusiv pentru VIVA! Simona.

Aceasta a trecut şi prin momente dificile, înainte de a intra în direct. Prin casă a fost anunţată că era pe post, dar ea era nepregătită, cu apă în gură. Iată cât de tare s-a speriat!

„Da, de nenumărate ori, se întâmplă. M-am speriat pentru că în momentul în care mi-a spus EŞTI eu aveam nişte apă în gură şi în secunda aceea nu mai ştiam ce să fac.”

Ilinca Obădescu nu are foarte mulţi ani la pupitrul buletinelor de ştiri, dar învaţă de la Simona. Şi ea a fost surprinsă când a intrat LIVE, avea cremă pe mâini.

„Eu aveam cremă în palme şi nu ştiam cum să ascund să nu se vadă că am cremă….sunt multe momente.”, a specificat Ilinca.

 

Secrete de beauty de la Ilinca Obădescu şi Simona Pătruleasa

Secrete de beauty de la Simona Pătruleasa. Le vedem săptămână de săptămână pe micul ecran, la Kanal D, în postura de prezentatoare. Nu foarte des vorbesc despre viaţa lor, însă acum, într-un interviu exclusiv VIVA! ne-au povestit despre trucurile lor de frumuseţe!

Foto: Facebook