Ilinca Vandici, Adela Popescu şi Sore Mihalache – The Young and The Restless - VIDEO

Publicat pe

Sunt trei femei de succes, care şi-au câştigat notorietatea muncind. Ilinca Vandici (28), Adela Popescu (27) şi Sore Mihalache (24)povestesc ce înseamnă pentru ele să fii în lumina reflectoarelor, dar să reuşeşti să duci în acelaşi timp o viaţă echilibrată pe toate planurile.

 

Adela Popescu, Ilinca Vandici si Sore Mihalache

Nici una dintre cele trei nu a împlinit 30 de ani. Au însă o gândire şi un comportament de femei cu experienţă de viaţă. Iar asta dovedeşte că showbizul luat în serios este o meserie care te maturizează. Am stat de vorbă cu Sore, Adela şi Ilinca despre job-ul de vedetă, cuceriri, despărţiri, dragoste şi familie.

 

ILINCA VANDICI

 

Ilinca, în prezent eşti între proiecte şi se fac tot felul de speculaţii pe seama alegerii pe care o vei face în continu­are în carieră. Te rog, spune-ne ce urmează sau ce ţi-ai dori să urmeze.

Profesional, este o perioadă destul de agitată pentru mine. Am propuneri pe care le iau în considerare, însă nu vreau să mă grăbesc în luarea unei de­cizii. Îmi doresc să rămân în zona di­vertismentului, pentru că asta am făcut în ultimii 9 ani. Stabilitatea e impor­tantă în alegerea mea, calitatea şi exemplul pozitiv pe care doresc să îl dau celor care mă urmăresc.

 

ADELA POPESCU

 

Adela, deşi joci în telenovela „O nouă viaţă' (Acasă TV), se pare că eşti într-o perioadă în care muzica a devenit mult mai importantă decât televiziunea în viaţa ta. Aşa a fost să fie sau aşa ai ales tu?

Consider că lucrurile importante vin atunci când eşti pregătit să le întâmpini. La fel cum cred şi despre marea dra­goste, aşa cum niciodată nu am fost supărată că nu am luat o probă, un casting. Am ştiut că nu era pentru mine. De aceea consider că e o peri­oadă foarte bună în care pot să fac muzică, pentru că m-am maturizat şi pentru că pot vorbi despre sentimente puternice cunoscându-le.

 

SORE MIHALACHE

 

Dintre toţi componenţii trupei care te-a lansat, tu ai devenit cea mai vizi­bilă. Cum s-a întâmplat?

Mulţumesc pentru compliment, dar sunt de părere că nu numai eu am rea­lizat lucruri vizibile, fiecare remar-cându-se cu proiectele solo. Eu mi-am lansat cariera solo exact în acelaşi timp cu serialul şi trupa LaLa Band. A fost o potrivire fericită, s-au susţinut reciproc şi… iată-ne aici. Am avut mare noroc, pentru că publicul a fost extrem de re­ceptiv şi, încă de la prima piesă, m-am bucurat de succes. Am câteodată sen­zaţia că trăiesc un basm, că într-un timp atât de scurt mi s-au împlinit atâtea visuri.

 

LUANA DĂNEȚ Foto ALEX GÂLMEANU

 

Continuarea în numărul de martie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 martie.

 

[youtube]http://youtu.be/wZQWE7g5ZFc[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter