Ilinca Vandici a probat rochii de mireasă

Publicat pe

Pentru că se tot vorbeşte în ultima vreme despre o posibilă nouă dragoste în viaţa ei şi despre noi planuri sentimentale, am provocat-o pe Ilinca la o şedinţă foto în care să poarte rochii de mireasă. „De 27 de ani îmi tot imaginez cum va fi acest eveniment', ne-a spus la final.

 

 Ilinca-Vandici

 

Urcând scările palatului No­blesse, clădire veche de 133 de ani, Ilinca trebuie să se fi gândit, fie şi o secundă, cât de frumoasă ar putea fi o nuntă într-un loc ca acesta. Dacă deschizi ziarele şi citeşti despre noua ei posibilă relaţie, s-ar zice că Ilin­ca deja şi-a ales rochia de mireasă şi se căsătoreşte mâine. Cu nunta nu se grăbeşte, totuşi, atât de tare, însă rochiile Pronovias în care a pozat pentru noi, la temperaturi greu de imaginat pentru luna aprilie, cu siguranţă i-au servit drept inspiraţie.

 

Se vorbeşte despre această relaţie pe care ai avea-o. Dacă lucrurile merg bine, iei în considerare căsătoria, te simţi pregătită pentru acest pas?

Se vorbeşte despre lucruri care nu s-au întâmplat încă, pentru că – nu-i aşa? – la bârfă şi la exagerări suntem cei mai buni. Nu am o relaţie – am mai spus-o, însă pare-se că supoziţiile sunt mult mai delicioase. Am încercat să cunosc un om, ieşind în oraş. Atât şi nimic mai mult, atât de simplu e adevărul… Cât despre căsătorie, îmi doresc o familie, am imaginat momente legate de nuntă, însă deocamdată sunt concentrată pe carieră. |ncerc să definitivez discuţiile pe care le port în vederea realizării unui proiect. Se va întâmpla şi o nuntă la mo­mentul potrivit, cu persoana potrivită…

 

Continuarea în numărul de mai al revistei VIVA!, la standurile de presă de sâmbătă, 3 mai.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter