Ilinca Vandici revine pe micul ecran! Vedeta se pregătește de al doilea sezon "Bravo, ai stil"!

Publicat pe

Abia întoarsă din vacanță, Ilinca Vandici se pregătește să înceapă un nou sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!'

 

Viitoarea mămică nu intenționează să treacă proiectele profesionale pe plan secund, cel puțin deocamdată, cât sarcina este încă la început. Astfel că, începând cu data de 23 ianuarie, al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D va demara în forță, cu aceiași protagoniști.

 

Revenită recent dintr-o frumoasă vacanță în Punta Cana alături de iubitul ei, prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a mărturisit că i-a fost tare dor de colegii de echipă și abia aștepată să revină în casele noastre.

 

Pe de altă parte, Ilinca se bucură că se simte bine, iar cel mic îi permite să-și continue activitățile în același fel, fără impedimente deosebite, în afara faptului că i-a crescut apetitul.

 

Deși nu a aflat încă sexul copilului, vedeta a spus că își dorește să aibă un băiat, căruia îi va dărui numele tatălui ei.

Alexandra Zărnescu

Foto: arhiva personală

Ilinca Vandici revine pe micul ecran! Vedeta se pregătește de al doilea sezon "Bravo, ai stil"!Ilinca Vandici revine pe micul ecran! Vedeta se pregătește de al doilea sezon "Bravo, ai stil"!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter