Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia vor prezenta „Fan Arena”. Emisiunea e dedicată fanilor "Exatlon"

Publicat pe

 Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia vor prezenta „Fan Arena'. Cei doi vor apărea în această toamnă, la Kanal D, „Fan Arena', o emisiune care vine în întâmpinarea milioanelor de români care urmăresc „Exatlon' cu sufletul la gură și care își doresc să afle cât mai multe detalii despre ce se întâmplă în Republica Dominicană, cu concurențîi lor favoriți.

Materiale în exclusivitate, cele mai fierbinți informațîi despre Faimoșii și Războinicii celui de-al doilea sezon „Exatlon' vor fi dezbătute intens la „Fan Arena', un talk show ineditce beneficiază de experiență „în teren' a lui Vladimir Drăghia, cel care a câștigat primul sezon , dar și de grația, curiozitatea și cunoștințele dobândite în ani de televiziune ale Ilincăi Vandici.

Vladimir știe foarte bine cu ce se confruntă noii concurenți și va empatiza cu familiile și prietenii celor care lupta în această toamna pe traseele complexe din Republica Dominicană, pe care îi va avea invitați în platou.

Ilinca Vandici, primele declaraţii despre noua emisiune

Ilinca Vandici a fost înfocată susțînătoare a concurenților din primul sezon „Exatlon' și așteaptă cu nerăbdare să afle cât mai multe lucuri din culisele noului sezon.

 „Am fost și sunt fan și știu ce înseamnă să arzi de curiozitate să afli tot mai  multe lucruri despre ce se întâmplă în Republica Dominicană. Am suferit și am explodat de bucurie de multe ori urmărind primul sezon, iar acum sunt foarte fericită că pot să aflu lucruri extrem de interesante la cald și că le pot împărtăși celor de acasă. Îl admir enorm pe Vladimir Drăghia, el reprezintă o parte importantă din „Exatlon', prin modul în care s-a luptat, a rezistat, s-a impus prin fair play și și-a apropiat publicul', spune Ilinca Vandici.

Vladimir Drăghia, pentru prima oară în postura de prezentator

„Este pentru prima dacă când mă aflu în postura de prezentator. Îmi va fi greu, dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat această provocare. Al doilea motiv ar fi acela că mă simt apropiat de subiectul emisiunii. Cunosc înstrăinarea, emoția, speranța, lupta de acolo, ceea ce mă va ajută să îi înțeleg, să empatizez cu concurențîi noului sezon . Voi încerca să le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor. Voi încerca să le răspund la curiozitățile pe care, de la revenirea mea în țară, întâlnindu-mă cu ei pe stradă, am văzut că le au. O să încep chiar acum, răspunzând la cea mai frecvența întrebare:  .  Da, totul este cât se poate de ! Este chiar mai real decât viață de zi cu zi. Sunt bucuros că voi face parte, iarăși, din această aventură, începând, în același timp, un drum nou pentru mine', a declarat Vladimir Drăghia.

Pe măsură ce concurențîi vor fi eliminați din competiție, aceștia vor veni în platoul „Fan Arena' pentru a dezbate la cald impresii, emoții, întâmplări, alături de prezentatorii emisiunii, de ceilalți invitați, totul în față milioanelor de susțînători ai Războinicilor și Faimosilor.

Concurenții primului sezon „Exatlon' vor veni și ei pentru a-și susține favoriții și a povești, din proprie experiență, cum se desfășoară competiția și ce poți să simți trăind chiar acolo, în Republica Dominicană, tensiunea concursului, conflictele inerente, testarea limitelor fizice și psihice.

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter