Imagine emoţionantă cu fiul Magdei Vasiliu Stoian! Vlad are zâmbetul pe buze

Publicat pe

Magda Vasiliu împreună cu soţul său, Cosmin Stoian, şi băieţelul lor fac naveta între România şi Italia. Acolo, aceştia au găsit un tratament potrivit pentru băieţelul lor diagnosticat cu cancer! Iată cum arată acum Vlad!

Cu ceva timp în urmă Magda Vasiliu a trecut printr-o mare încercare, cea mai grea pe care o mamă o poate avea. Prezentatoarea de ştiri a aflat că fiul ei, Vlad, suferă de cancer. Au căutat tratament în România, însă şanse au descoperit doar în Italia. S-a lovit însă de birocraţia ţării noastre pentru a face rost de tratamente, trimiteri medicale şi chiar medicamente.

Vremurile mai bune se pare că au venit şi pentru familia lor, fiul este într-o formă de invidiat!

Citeşte şi:

Duelul prezentatoarelor? Cum au reacţionat fanii după ce Simona Gherghe a revenit la „Acces Direct'

Mesajul transmis de Bianca Drăgușanu după scandalul cu Gabriela Cristea: 'S-a înțeles?'

Imagine emoţionantă cu fiul Magdei Stoian

Taticul pare foarte mândru de copilul său. Cosmin Stoica a postat pe Facebook, acolo unde este foarte activ, o imagine cu Vlad. Băieţelul său poartă haine viu colorate, cască pe cap şi ochelari de soare. Acesta a scris şi un mesaj.

„Pilot”, este descrierea imaginii în care fiul său zâmbeşte. Prietenii din mediul online nu au fost indiferenţi, imediat au reacţionat.

„Pilotul nostru preferat! (…) Doamne ajută! (…) Manevrează volanul cu un singur deget! Multă sănătate!”, au fost câteva dintre mesaje.

Citeşte şi: Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston – Gerard Butler a recunoscut cine sărută mai bine!

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter