Imagini de la botezul fetiței Elenei Băsescu. Ce rochie a purtat vedeta

Publicat pe

Duminică, 14 octombrie, a avut un eveniment imporant în familia Elenei Băsescu. Micuța Anastasia a fost botezată, iar petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din București. Elena Băsescu a reușit să atragă atenția cu ținuta pe care a purtat-o la creștinarea micuței sale. 

Botezul a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie din Capitală. Toți membrii familiei au fost alături de micuță în ziua creștinării sale. Sofia Anais și Traian Jr. au venit însoțiți de bunicul lor la biserică. Cătălin Tomata a fost foarte emoționat la botezul fiicei sale.

Elena Băsescu a reușit să atragă toate privirile cu rochia sa albă. Vedeta părea a fi scoasă dintr-o poveste cu zâne. Rochia pe care fiica fostului președinte a purtat-o la botezul fiicei sale era albă, cu mâneci bufante și pe cloș, ținuta ei parcă ne trimite cu gândul la rochia purtată de Alba-ca-Zăpada. Cătălin Tomata a purtat un costum gri în carouri la care a asortat o cămașă roz. Acesta a ținut-o pe micuța Anastasia în brațe până au intrat în biserică.

„Sunt la al treilea eveniment de acest gen, am emoţii foarte mari. M-am trezit foarte devreme astăzi. Fetiţa nu a fost agitată astăzi. A ştiut probabil că merge la biserică păgân şi iese creştin şi de asta a fost foarte liniştită”, a spus Elena Băsescu. „Sunt foarte fericit”, a spus iubitul Elenei Băsescu.

La botez au fost prezente și multe vedete. Adelina Pestrițu s-a numărat printre celebritățile care au venit la botezul micuței Anastasia. Vedeta a reușit să atragă toate privirile cu ținuta ei.

Imagini de la botezul fetiței Elenei Băsescu. Ce rochie a purtat vedetaImagini de la botezul fetiței Elenei Băsescu. Ce rochie a purtat vedeta

Declarațiile lui Traian Băsescu înainte de botezul nepoatei sale

„O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie – n.r.), da. Mâine o botezăm pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare.

Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos', a spus Traian Băsescu la postul de televiziune România TV.

Citește și: Traian Jr. şi Sofia Anais au început grădiniţa. Elena Băsescu i-a pregătit pentru prima zi

FOTO: cancan.ro, Facebook, Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter