Îmbracă-te cu stil precum Kate Middleton. Cât costă și unde poți găsi ținute asemănătoare cu ale Ducesei de Cambridge

Publicat pe

Ținutele lui Kate Middleton au fost apreciate de fiecare dată de către criticii de modă, iar fiecare apariție a sa impresionează. De aceea, dacă îți place stilul ei, te poți îmbrăca precum Kate în această primăvară cu bani puțini.

Ținutele Ducesei de Cambridge sunt create special pentru ea, însă am găsit câteva rochii și costume pe care le poți cumpăra la un preț mai mic de pe diferite site-uri, iar asemănarea dintre articolele vestimentare este izbitoare. De la pantofi, paltoane, jachete sau chiar rochii elegante, îți poți alege ținuta perfectă, în stilul lui Kate Middleton.

Inspiră-te din aparițiile ducesei și îmbracă-te cu stil în aceasta primăvară. Iată cât costă și de unde poți cumpăra haine asemănătoare celor ale lui Kate Middleton!

Îmbracă-te cu stil precum Kate Middleton. Cât costă și unde poți găsi ținute asemănătoare cu ale Ducesei de CambridgeÎmbracă-te cu stil precum Kate Middleton. Cât costă și unde poți găsi ținute asemănătoare cu ale Ducesei de Cambridge

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

La 5 ani de la publicarea pozelor cu ea topless, Kate Middleton cere o sumă uriaşă ca despăgubire 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter