Înainte de nuntă, Adi Mutu și Sandra au întâmpinat o mare problemă: „Nu m-am așteptat!” Ce au pățit cei doi

Publicat pe

Duminică, Adi Mutu și Sandra își vor uni destinele în fața Lui Dumnezeu, așa că emoțiile și tensiunea ultimelor retușuri încep să devină din ce în ce mai mari. Totuși, cei doi au întâmpinat o problemă destul de mare.

Sandra Mutu și-a ales deja rochiile de mireasă, pentru că vor fi două, iar Adi încă se mai hotărăște la costumul perfect, însă aceste detalii sunt minore pe lângă marea problemă pe care au întâmpinat-o în organizarea nunții.

„Mai avem de lucrat la mese. E o mare problemă, eu una nu m-am așteptat să întâmpinăm asemenea greutăți din punctul ăsta de vedere, credeam că va fi mult mai simplu, dar nu a fost deloc simplu. Ne-am ocupat împreună de aspectele astea și ușor-ușor o scoatem la capăt abia acum. Încă muncim. Am avut o echipă de profesioniști în spate și asta spune totul pentru că singuri… probabil toate ar fi căzut pe mine și e destul de greu de gestionat', a spus Sandra la Acces Direct.

Și problema meselor încă nu s-a rezolvat, așa că a rămas pe ultima sută de metri, mai ales că invitații sunt mulți.

„În jur de 300 de invitați, dar, cum am spus, avem o problemă cu mesele. Invitații vin și sunt chiar mai mulți decât ne așteptam. Trebuie să mai adăugăm mese. Vrem să avem și un ring de dans, vrem să dansăm, să ne simțim bine', a spus Adi.

Sandra își dorește să păstreze puțin din tradițiile unei nunți, așa că a hotărât ca Adi să o vadă pentru prima data mireasă abia în ziua nunții.

„Am dorit de la bun început să păstrez misterul acesta. Eu sunt sigură că va fi încântat de ambele rochii', a mai declarant frumoasa soție a lui Mutu.

Adi Mutu și Sandra s-au căsătorit civil pe 14 februarie. Cei doi au împreună un băiețel, Tiago, care are 6 luni și care va fi botezat în aceeși zi în care va avea loc și nunta.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter