Ingrid Vlasov şi fiica sa, Noelle – Extravaganţa, moştenire de familie

Publicat pe

Dacă extravaganța s-ar învăța la școală, Ingrid Vlasov (43) ar putea să o predea, iar fiica sa Noelle (11) ar fi elevul care într-o zi își va întrece profesorul. O întâlnire fantastică într-o perioadă în care știrile negative gravitează în jurul numelui Vlasov.

 

ingrid vlasov

 

Ai rămas în atenția publicului, deși stai departe de ochii curioșilor. Cum îți explici?

Sunt mai multe rețete de succes. Eu am mizat pe una proprie, care corespunde personalității mele. M-am promovat prin creațiile mele și mai puțin prin de­talii legate de viața privată. Se pare că a funcționat…

 

Ai construit un brand purtat de celebrități ca Rihanna, Aguilera sau Lady Gaga. Care sunt pașii care te-au dus acolo, în afară de talent?

După ce am ales moda, după ce am stu­diat în Italia, după ce am făcut tot ce se putea face în acest domeniu la noi și am devenit un designer apreciat, dorința de a încerca să duc creațiile mele peste hotare a venit oarecum firesc. Am în­ceput să vând în magazinele din Paris și așa am început să cunosc multe per­soane din domeniu. Am mers la eveni­mente și petreceri, mi-am făcut relații și am înțeles că, acolo, dacă ești designer contează foarte mult să fii acceptat în calendarul oficial Paris Fashion Week. Am încercat și am reușit. Am avut mare noroc că toși cei care decid m-au plăcut foarte mult și ca om.

 

Ți-ai dorit dintotdeauna ca hainele tale să fie purtate de celebrități?

Poate vei fi surprinsă, dar eu nu mi-am dorit niciodată să îmbrac vedete, lucrul acesta pur și simplu face parte din ima­ginea brandului. Îmi place să îmbrac femei care sunt un reper de stil. Una dintre acestea, care are în garderoba personală rochii semnate de mine, este Daphne Guinness…

 

Continuarea în numărul de august al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 august

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter