Inna și Carla`s Dreams, o nouă colaborare de excepție pentru piesa „Tu și eu”

Publicat pe

Inna și Carla`s Dreams colaborează din nou pentru piesa „Tu și Eu' după mai bine de patru ani de când hitul „P.O.H.U.I.' a făcut furori în România.

De câteva săptămâni pregătesc Inna și simpatici băieți de peste Prut această melodie, care are mari șanse să fie hit-ul acestei veri. După ce și-au pregătit fanii, dându-le de înțeles că va urma o nouă colaborare excepțională, artiștii au lansat piesa „Tu și eu' marți și trebuie să recunoaștem că sună extrordinar.

„Uneori, serile petrecute împreună, pe lângă buna​-dispoziție, nasc și astfel ​de piese', au scris cei de la Carla`s Dreams pe rețelele de socializare.

Videoclipul, regizat de Roman Burlaca, urmărește povestea de dragostea a doi tineri care se iubesc încă din copilărie și ajung să își construiască o familie după ce trec prin mai multe greutăți în cuplu.

În nici 24 de ore, piesa a strâns aproape un milion de vizualizări pe Youtube și a urcat pe locul 7 în videoclipuri populare.

Pentru Inna este a doua colaborare în numai două zile, după ce, luni, a lansat piesa „Show me the way' alături de Marco și Seba. Peste trei săptămâni, Carla`s Dreams pot fi ascultați într-un mega concert pe care îl vor susține la Arenele Romane, pe 13 mai.

Așa sună „Tu și eu'! Îți place?

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

INNA lansează „Me Gusta', prima piesă compusă integral de artistă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter