Întâmpină Sărbătorile de iarnă alături de revista VIVA!

Publicat pe

Întâmpină Sărbătorile de iarnă alături de revista VIVA! și descoperă noua ediție, ce-i are pe copertă pe Adrian Mutu și logodnica lui, Sandra. După două căsnicii încheiate, fostul fotbalist pare să-și fi găsit în sfârșit sufletul-pereche alături de cea care urmează să-l facă tată pentru a patra oară.

 

001-cover-50

Din ianuarie, viața de cuplu a lui Michelle și Barack Obama se va schimba, când vor părăsi Casa Albă. În această ediție vei afla ce a inspirat-o pe încă Prima Doamnă a Statelor Unite în decorarea Reședinței pentru ultimele sărbători petrecute aici.

Am scos din arhiva VIVA! câteva dintre cele mai frumoase pictoriale apărute de-a lungul timpului și ți-am pregătit un material special de Crăciun. Redescoperă-i pe Adelina și Cristi Chivu, Mihai și Elwira Petre, Andreea Raicu, Andreea Esca și familia.

Pe 9 decembrie, Kirk Douglas a împlinit vârsta de 100 de ani. Centenarul lui este despre celebrarea unui actor faimos, dar și o poveste despre secolul în care un băiat sărman și anonim a ajuns bogat și celebru. Află-i povestea în cele patru pagini pe care i le-am dedicat în această ediție.

Echipa VIVA! i-a provocat pe Laura Cosoi, Horia Tecău și Giulia Anghelescu să intre în bucătărie alături de cei mai pricepuți Chefi și să demonstreze cât de bine se descurcă atunci când vine vorba de pregătirea unor mese festive. Ce a ieșit vedeți la secțiunea video de pe site-ul viva.ro.

Te-ai gândit ce vei purta la petrecerea dintre ani? Îndrăznește și îmbracă cele mai seducătoare rochii de seară inspirate de moda anilor 70. Va fi cu siguranță o noapte memorabilă!

Dar ce se întâmplă însă după 1 ianuarie? Petrecerea continuă, tocmai de aceea avem pentru tine trei sugestii de cluburi în care să te distrezi alături de prieteni. În schimb, dacă vrei să-ți petreci începutul de an departe de casă, într-un loc desprins din basme, Polul Nord este destinația ideală. În această perioadă, poate fi observată Aurora Boreală, un adevărat spectacol de lumini.

VIVA! ianuarie  este disponibilă, din 20 decembrie, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter