Întorsătură neașteptată la „Insula Iubirii”. Cătălin și Nico s-au împăcat, iar el a cerut-o de soție. Iată ce răspuns a primit

Publicat pe

La venirea pe „Insula iubirii', Nico și Cătălin păreau a fi cel mai solid cuplu și mulți credeau că niciunul nu va cădea în ispită. Asta până când Cătălin s-a îndrăgostit de ispita Nicoleta, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Cătălin i-a frânt inima iubitei sale, cu care a venit în Thailanda să își testeze relația, atunci când s-a sărutat cu ispita Nicoleta și a anunțat pe toată lumea că s-a îndrăgostit și că, de fapt, el nu era fericit în relația pe care o avea. Astfel, noul cuplu a decis să se mute împreună în Cluj, în apartamentul în care Cătălin locuia cu Nico, și să încerce să își construiască o poveste de iubire. Însă Cătălin a mai avut de trecut un test: întâlnirea cu fosta iubită la ceremonia focului.

Nico și Cătălin au vizionat imaginile din Thailanda împreună, și-au reproșat lucruri care nu au mers în relația lor, au plâns împreună și au plecat din Thailanda cu gândul de a-și mai oferi o șansă în ciuda faptului că ispita Nicoleta îl aștepta în România pe Cătălin pentru a-și îndeplini promisiunea făcută: să formeze o relație. Ajuns în țară, Cătălin și-a schimbat complet decizia și a lăsat-o pe Nico să plece acasă singură, iar el a decis că împreună cu ispita va forma un cuplu frumos și de durată, așa că au rămas împreună.

Citește și:  Andreea Ibacka dezvăluie cele mai simple secrete pentru păr, ten și cearcăne. Iată cum poți scăpa de acnee!

2 luni a durat povestea lor de iubire până când amândoi au ajuns la concluzia că există o nepotrivire de caracter între ei, iar Cătălin s-a întors la fosta iubită Nico. Ei bine, toți ați fost curioși cum se va termina această telenovelă, așa că iată deznodământul.

Cătălin și Nico s-au împăcat de 2 luni, iar el a cerut-o de soție pe iubita sa. Cei doi sunt logodiți, fericiți, iar Cătălin regretă că a trebuit să treacă printr-o încercare atât de dureroasă pentru a-și da seama că ea este aleasa și cea care îl face fericit.

În ceea ce privește celelalte cupluri: Diana este singură, Ben are o relație cu o altă femeie, Bianca și Liviu s-au căsătorit, însă Bianca încă mimează fericirea alături de cel care a făcut-o nefericită ani la rând, Deedee și Robert își continuă relația, iar Maria și Cosmin au învățat să facă compromisuri pentru binele relației lor.

Alexandra Popescu

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter