Ion Ţiriac, mândru de Ioana, fiica sa: "Este un copil norocos. Eu nu i-am dat prea multe sfaturi!"

Publicat pe

Ion Ţiriac, mândru de Ioana, fiica sa. Copilul magnatului a organizat recent un eveniment în România. Toate privirile au fost aţintite asupra sa, căci rare ori apare la braţul părintelui său. Milionarul a vorbit numai de bine de Ioana, e foarte mulţumit de cum a evoluat de-a lungul anilor. 

Singura fiică  fostului jucător de tenis și actual om de afaceri Ion Țiriac, este superbă și ar putea avea oricând o carieră de model. Ioana a impresionat serile acestea. Tatăl său este foarte mândru de ea şi a recunoascut că nu i-a dat prea multe sfaturi, mai ales că nu petrec aşa de mult timp împreună.

„Bănuiesc că un copil norocos se numeşte cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna e cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc. Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui,', a declarat Ion Ţiriac pentru Antena Stars.

Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie Ayad în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani întrei ei, Ţiriac şi Sophie au avut o relaţie îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii, Ioana şi Karim.  În prezent, Sophie Ayad locuieşte la Monte Carlo, alături de Ioana, Ion Ţiriac asigurându-le tot ce au nevoie, potrivit gandul.info.

Ion Ţiriac ocupă locul 1.867 la nivel mondial în topul miliardarilor planetei

Ion Ţiriac este singurul român inclus în ultima ediţie a topului miliardarilor publicat marţi de revista americană Forbes, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, ceea ce îl plasează pe locul 1.867 la nivel mondial. Ion Țiriac este pe primul loc în Top 300 Capital Cei mai bogaţi români, pentru al patrulea an consecutiv. Averea celui mai bogat român a crescut cu 7,6% faţă de nivelul consemnat în ediţia anului 2016, precizează capital.ro.

Foto: Hepta, Captură TV

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter