Ireland Baldwin a pozat complet goală pentru PETA!

Publicat pe

Superba fiică a actorilor Kim Basinger și Alec Baldwin a moștenit de la celebrii săi părinți nu doar talentul, ci și frumusețea, iar asta se poate vedea cu prisosință în cel mai recent shooting al ei. Ireland Baldwin a pozat complet goală pentru PETA și este extrem de mândră de asta!

Ireland Baldwin, superba fiică a lui Kim Basinger și Alec Baldwin

Ireland Baldwin, superba fiică a lui Kim Basinger și Alec Baldwin

Ireland nu are deloc o „moștenire ușoară de dus mai departe, ea fiind fiica sex-simbolului anilor ‘80, Kim Basinger (64), și a unuia dintre cei mai carismatici bărbați de la Hollywood, Alec Baldwin (59). Din păcate, copilăria tinerei a fost marcată de divorțul răsunător dintre cei doi părinți celebri ai săi, dar și de lupta interminabilă pentru custodia sa pe care aceștia au purtat-o. Acum, la 22 de ani, Ireland, care s-a transformat într-o tânără superbă, este unul dintre motivele pentru care Kim și Alec au îngropat securea războiului.

Fiica celor doi actori le-a moștenit nu doar talentul, ci și frumusețea, aceasta semănând aproape tulburător cu mama sa în vremea tinereții. Blondă, sexy, cu forme extrem de apetisante și sâni voluptuoși, la cei 1,88 m ai săi Ireland nu putea trece neremarcată, așadar în momentul de față ea cochetează atât cu modelingul, cât și cu actoria. Recent, aceasta a pozat pentru Guess, fiind extrem de apreciată de cofondatorul brandului, Paul Marciano, care consideră că Ireland este „bucățică ruptă din mama ei.

Citește și: Ce face Andreea Esca înainte să prezinte știrile. Nu e deloc la fel ca pe micul ecran

Ireland a moștenit frumusețea de la mama ei.

Ireland a moștenit frumusețea de la mama ei.

Ireland și-a întrecut mama în frumusețe!

Recent, Ireland, care deja și-a întrecut mama în frumusețe, a fost cooptată de organizația pentru drepturile animalelor PETA în campania inițiată împotriva sacrificării animalelor în scopul folosirii blănurilor acestora, lucru de care tânăra este extrem de mândră. Printre numele celebre care s-au alăturat de-a lungul timpului acestui proiect se află Pink, Alicia Silverstone, Christina Applegate, Tommy Lee, Olivia Mun și chiar și mama ei, Kim Basinger. Acum a venit rândul superbei Ireland să protesteze împotriva acestor abuzuri și, trebuie să recunoaștem, a făcut-o într-un mod extrem de sexy…

Ireland Baldwin a pozat complet goală, apoi a postat fotografia pe contul său de socializare, transmițându-le fanilor săi că „sunt foarte încântată să împărtășesc cu voi noua mea colaborare pentru campania PETA, Rather Go Naked Than Wear Fur (Mai bine umblu dezbrăcată decât să port blană)! Am visat să fac shootingul ăsta de când mă știu. Dacă, într-adevăr, nu știți ce presupune fabricarea blănurilor, vă rog, informați-vă!' și-a implorat Ireland fanii de pe Instagram.

Să porți blană e o cruzime, indiferent cum o faci. Dacă nu v-ați jupui propriul câine pentru a-i purta blana, atunci nu ar trebui să purtați blană, fiindcă toate animalele sunt egale. Salvați animalele, salvați-ne planeta și fiți alături de mine și de PETA, făcând alegeri mai conștiente', a mai spus Ireland. Nu știm cât de mult a ajuns apelul lui Ireland la inimile oamenilor, dar sperăm totuși că s-a întâmplat asta, fiindcă cel puțin în fața unei asemenea fotografii nu poți rămâne nepăsător…

Citește și: „Cei 4 fantastici” ai familiei regale britanice – prima apariție oficială împreună!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter