Irina Columbeanu are nevoie de operație. Monica Gabor a făcut anunțul îngrijorător: ”Încercăm din răsputeri să găsim un chirurg”

Publicat pe

Monica Gabor a făcut pe una dintre rețelele de socializare un anunț îngrijorător despre starea de sănătate a fiicei sale. Irina Columbeanu are nevoie de operație la ochi, iar părinții ei caută un doctor foarte bun care să o ajute pe fetița de 11 ani.

Acum, Irina Columbeanu se află în America alături de mama ei. Fetița își petrece vacanța de vară alături de Monica Gabor și Mr. Pink. Recent, pe rețelele de socializare lumea a pus mii de întrebări când a văzut că Irina Columbeanu are niște probleme la ochi. Irinuca a fost diagnosticată cu salazion, iar anunțul a fost făcut chiar de mama ei. Îngrijorată foarte tare, Monica Gabor a discutat cu Irinel Columbeanu și vor să găsească un doctor foarte bun care să o poată opera pe fetița lor.

„Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”, a fost mesajul pe care Monica Gabor l-a postat pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Reacţia lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor a dezvăluit că Irina, fiica lor, vrea să se mute în America

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter