Irina Columbeanu a avut prima întâlnire cu fanii! A primit multe cadouri - VIDEO

Publicat pe

Irina Columbeanu a avut prima întâlnire cu fanii! Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu are foarte mulţi urmăritori în mediul online şi s-a hotărât aşadar să se vadă cu fanii săi care erau nerăbdători să o cunoască. A primit multe cadouri din partea lor!

De câteva luni de zile, Irina Columbeanu face furori în mediul online, ba pe Youtube, ba pe Instagram sau Musically. Are foarte mulţi urmăritori, iar pe zi ce trece numărul lor creşte. Mai mult decât atât, micuţa a scos şi primii săi bani de pe urma acestei pasiuni a sa, chiar ea a dezvăluit într-un vlog.

Are o mulţime de like-uri şi comentarii la diferitele sale postări, fanii cerând în repetate rânduri să o vadă. Fetiţa de 11 ani s-a ţinut de cuvânt şi în data de 7 februarie ea a organizat un Fan Meeting într-un parc din Bucureşti. Mulţi copii au mers, unii i-au făcut şi cadouri. Irinuca a ţinut neapărat să arate ce a primit şi a realizat un vlog nou în care a arătat suprizele şi le-a mulţumit tuturor. Cadoul unui băiat a dat-o pe spate.

„Primul cadou pe care l-am primit a fost de la un băiat care a alergat efectiv la mine şi mi-a dat acest squishy unicorn. Dacă te uiţi la acest video, îţi mulţumesc mult!”, a spus Irina.

Printre zecile de cadouri, fiica Monicăi Gabor a primit şi dulciuri, dar şi o mulţime de scrisori în care cei care o urmăresc au felicitat-o pentru activitatea în online.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva