Irina Rimes, despre regretele din viața ei: ”Dacă nu am probleme, mi le fac singură”

Publicat pe

Irina Rimes a fost invitată la 'Interviurile VIVA!', unde a povestit despre copilăria ei, dar și despre relațiile sale. La doar 22 de ani, cântăreața s-a căsătorit pentru prima dată. Irina Rimes a mărturisit că totul s-a întâmplat din dragoste, iar acum cei doi lucrează împreună.

Irina Rimes și-a pus viața în versuri. Cântăreața trăiește fiecare sentiment din viața ei. La doar 22 de ani, Irina Rimes s-a căsătorit după doi ani de relație, însă au divorțat destul de repede. Irina Rimes a povestit și despre copilăria ei, familie și despre faptul că mereu lua bătaie atunci când pierdea bobocii de rață.

'Numai prostii am făcut. Aveam vaci, porci, gâște, miei, iepuri. De la boboci primeam cea mai mare bătaie pentru că îi pierdeam. Când ajungeau acasă părinții găseau păsările nemâncate și bobocii pierduți. Eu niciodată nu am crezut că sunt talentată. Am cântat așa dintr-o inerție. Din dragoste m-am apucat să scriu pentru mine. (…) El a fost bărbatul care m-a lansat. Eu eram un om foarte mediocru. Nu scriam muzică, nu interpretam. Munca chiar face minuni. Fostul meu m-a inspirat.', a povestit artista.

Irina Rimes, despre regretele din viața ei

'Sunt foarte puține lucruri pe care le regret în viața mea. Poate de părinți, dar de relații nu. Sunt lucruri normale pe care le regret. Cum ar fi că nu am timp să mă duc atât de des acasă. Acum sunt bine pe plan sentimental. Dacă nu am probleme mi le fac singură ca orice femeie.', a mai spus Irina Rimes la 'Interviurile VIVA!'.

Citește și: Irina Rimes a fost în depresie: Vindeam piese cu 300 de euro. Trăiam într-un loc în care nu se putea locui

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter