Irina Shayk are o soră la fel de frumoasă! D-abia le poţi deosebi - FOTO

Publicat pe

Irina Shayk este una dintre cele mai frumoase vedete şi modele la nivel internaţional. Are mare succes şi priză la public! Aceasta are o soră, Tatiana, care nu este la fel de celebră! Cele două seamănă destul de mult! 

Se pare că în familia Irinei Shayk trăsăturile speciale se moştenesc din generaţie în generaţie.  Sora mai mare a modelului, Tatiana, are o frumuseţe aparte, la fel ca sora sa celebră.  Sora Irinei, Tatiana, are peste 30 de ani, dar continuă să fie o apariţie provocatoare.

Irina Shayk are o soră la fel de frumoasă

Într-o postare de Instagram, Irina şi Tatiana apar sub o umbrelă, imaginea fiind destul de veche. Cele două sunt surprinse în adolescenţă. Semănau foarte mult, la fel şi acum.  Deși Tatiana ar putea cu ușurință să devină model, ea a ales o cu totul altă cale. Este mamă a doi copii frumoși.

Silueta sa însă nu a fost afectată, iar Tatiana i-ar putea face concurență cu uşurinţă surorii ei mai mici.

Irina Shayk are o soră la fel de frumoasă! D-abia le poţi deosebi - FOTOIrina Shayk are o soră la fel de frumoasă! D-abia le poţi deosebi - FOTO

Citeşte şi:

Winnie Harlow, cel mai frumos model cu vitiligo

Delia face parte din tribul Padaung. Iată dovada!

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter