Irina Shayk, mamă pentru a doua oară? Vedeta s-a dat de gol - FOTO

Publicat pe

Irina Shayk este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele la nivel internaţional. După o relaţie de mai mulţi ani cu Cristiano Ronaldo, ea şi-a găsit liniştea şi fericirea în braţele actorului Bradley Cooper. Au un copil, iar acum se pare că se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară! 

Din anul 2015, Irina şi Bradley trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Anul trecut, în luna martie, vedeta a adus pe lume primul lor copil. Se pare că acum veştile despre cei doi devin din ce în ce mai bune. Recent, ei au fost surprinşi părăsind o clinică de obstetrică din Los Angeles. Au zâmbetele până la urechi semn că foarte curând le vor da fanilor lor o veste minunată.

Cei doi părinţi sunt foarte apropiaţi şi se ţin puternic de mână.

Cariera lui Bradley Cooper

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes „Alias”, dar şi al celui din surprinzătoarea comedie „Marea mahmureală/ The Hangover”, lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în „Scenariu pentru happy-end”, „Ţeapă în stil american” şi „Loveşte şi fugi”.

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestaţia sa din filmul „Lunetistul american/ American Sniper”, regizat de Clint Eastwood.

Bradley Cooper şi Irina Shayk, părinţi pentru prima oară

Bradley Cooper şi modelul rus de talie internaţională, Irina Shayk, au devenit părinţii primului lor copil în aprilie 2017. Lea De Seine Shayk Cooper a moştenit trăsături de la ambii părinţi şi creşte pe zi ce trece. Iată că acum este posibil să aibă o surioară sau un frăţior.

Irina Shayk, mamă pentru a doua oară? Vedeta s-a dat de gol - FOTOIrina Shayk, mamă pentru a doua oară? Vedeta s-a dat de gol - FOTO

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter