Îți mai amintești cum arăta Lili Sandu acum 12 ani? Iată fotografii de colecție cu ea înainte să plece în SUA

Publicat pe

În 2010, Lili Sandu a decis să urmeze visul american, așa că a plecat în SUA să studieze actoria și să își construiască o carieră strălucitoare acolo.

La începutul anilor 2000, Lili debuta în lumea muzicii pentru ca mai apoi, în 2005, să devină actriță de telenovele și să aibă un rol în „Numai iubirea'. A continuat cariera sa de actriță în România cu telenovela „Păcatele Evei' și era, pe atunci, una dintre cele mai de succes vedete de la noi.

În 2010, după despărțirea de Bogdan Stelea și după moartea tatălui ei, aceasta pleacă în State la o prietenă de a ei care locuiește în New York, așa că două săptămâni pe care le plănuise să stea acolo s-au transformat în ani. Practic a renunțat la o carieră strălucitoare în România pentru a-și construi una de actriță în America, însă planul nu i-a reușit.

A revenit în țară după 7 ani și jumătate, și-a găsit iubirea, iar acum face naveta între Los Angeles și România, pentru că iubitul ei locuiește în SUA.

Având în vedere evoluția ei și povestea de viață, ne-am gândit dă îți amintim cum arăta Lili Sandu înainte să plece în America. Iată câteva imagini care îți vor aminti de Lili dinainte de 2010!

Alexandra Popescu

Citește și:

Avem fotografii de colecție cu cele două foste rivale de la „Uite cine dansează' – Oana Zăvoranu și Lili Sandu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter