Iubirea, secretul frumuseții. Anca Serea: ”Acum există operații și nu mai știi care e cel frumos cu adevărat”

Publicat pe de Diana Stamen

Anca Serea este una dintre vedetele de la noi care sunt naturale și nu au apelat la medicul estetician pentru a-și schimba din trăsături. Mama eroină ne-a spus care este secretul frumuseții sale, iar această metodă proprie dă roade la ea.

Anca Serea este mama a cinci copii și ea este cea care se ocupă de treburile casei și de îngrijirea copiilor săi. Vedeta are o frumusețe aparte, naturală și reușește de fiecare dată să impresioneze prin simplitatea ei. Se pare că iubirea este secretul frumuseții, după cum chiar Anca Serea ne-a dezvăluit.

'N-am niciun truc sau vreun secret. Sunt o persoană extrem de iubită, dăruiesc iubire și primesc iubire. Frumusețea e trecătoare. Cred că nu există om să nu fie frumos în felul lui. Nu contează atât de mult, aparent, ce e pentru că acum există de 200.000 de trucuri și operații și nu mai știi care e cel frumos cu adevărat. Cred că contează în primul rând ce ai aici (n.r. – în suflet)', ne-a mărturisit Anca Serea.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă vând casa. Motivul pentru care vor să se mute

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter