Iubirile toxice ale rockerilor

Publicat pe

În lumea rockstarurilor, iubirile sunt rare, te răvășesc, îți mută inima din loc și sfârșesc întotdeauna la fel: adică prost. Însă asta nu schimbă faptul că sunt singurele pe care merită să le trăiești.

rock1

 

Lucrurile sunt destul de simple, iar Co­bain ți-ar recunoaște-o oricând. Iubirile rockerilor se împart în iubiri de cursă lun­gă („for better, for worse, forever) și dra­gostea cu năbădăi („for better, for worse, for now). Prima variantă se trăiește. Nu poate fi scrisă. Și nu pot fi scoase din ea povești siropoase, așa cum și-ar dori re­dactorii revistelor glossy. A doua variantă e un fir roșu sâcâitor, care leagă persona­jele mai ceva ca un blestem.

 

CEVA ÎMPRUMUTAT: AXL ROSE ȘI STEPHANIE

 

Ai trăit-o și tu. E iubirea aia atât, dar atât de puternică, explozivă, efervescentă, neobișnuită, totală, încât sfârșește întot­deauna prin a declanșa război. Și a trăit-o și Axl Rose, solistul trupei GunsNRoses. În martie 1991, Axl Rose împrumută de la recepția hotelului în care e cazat o revistă Playboy. O vede pe copertă pe Stephanie Seymour și insistă să îi fie pre­zentată, deși fata de pe copertă e nimeni alta decât iubita lui Warren Beatty. După o noapte în oraș cu Axl, Stephanie îl părăsește imediat pe Beatty și cei doi în­cep o relație obsesivă presărată cu sex sălbatic, droguri, violență și – desigur – mult rock & roll. Se logodesc, însă după doi ani de iubire cu năbădăi, în 1993 se despart. Iubirea nărăvașă dintre Axl și Stephanie se stinge într-un proces în care fiecare îl acuză pe celălalt de violență.

 

Continuarea în numărul de august al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 august

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter