Iubita Prinţului Harry, Meghan Markle, ar fi însărcinată în trei luni - Decizia urgentă luată de regina Angliei

Publicat pe

Prințul Harry se pare că va deveni tată mai curând de cât se credea. Meghan Markle ar fi însărcinată în trei luni!

Pregătirile pentru cununia celor doi ar fi fost urgentate tocmai din acest motiv. Roşcovanul familiei regale a Angliei nu vrea să deloc să respecte protocolul regal.

Acum câteva zile, Meghan Markle a renunțat la filmările pentru serialul „Suits', cel care a consacrat-o. Sarcina ei ar fi destul de avansată. Conform reviste americane OK! ea ar fi deja gravidă în trei luni.

Această veste nu a picat deloc bine pentru familia regală. Regina s-ar fi supărat foarte tare pe prințul Harry și de aceea cei doi îndrăgostiți au venit la o întâlnire urgentă la palatul Buckingham să vorbească cu aceasta.

„Este neașteptat să spun, dar un copil în afara căsătoriei ar crea un adevărat scandal în familia regală, fapt pentru care Harry și Meghan se grăbesc să-și facă o familie. Cu cât mai repede, cu atât mai bine', a spus sursa potrivit revistei OK!.

Aşadar, nunta celor doi este posibil să aibă loc cât mai curând. Îndrăgostiţii sunt în culmea fericirii, mai ales Prinţul Harry care ar fi încălcat protocolul. Nu se ştie însă cum va rezolva regina această situaţie.

 „Acum, depinde de ea să se consulte cu consilierii regali despre cum vor gestiona această situație și când vor anunța nunta', potrivit aceleiaşi surse.

Harry a făcut deja cunoştinţă cu părinţii lui Meghan Markle, iar acum toţi învăţă regulile protocolului regal și etichetele.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter