Iulia Vantur, despre vacanta in India si planurile de viitor

Publicat pe

Luni seara Iulia Vantur a venit la Happy Hour' pentru a-i acorda lui Catalin Maruta primul interviu de la revenirea sa in tara. Dupa o vacanta de vis petrecuta in India, timp in care presa din Romania a facut numeroase speculatii pe seama plecarii sale, Iulia a dorit sa clarifice lucrurile si sa aiba un drept la replica.

Iulia si Maruta

 

Nu sunt iubita lui Salman Khan', i-a declarat aceasta lui Catalin Maruta. Suntem prieteni. In Romania crezi ca nu ies la picnic cu prietenii mei? Uite, eu cu tine, Maruta, am iesit de mai multe ori la masa decat am iesit cu Salman Khan', a tinut ea sa precizeze.

photo 2

 

Iulia a mai povestit ca ziarele s-au grabit sa o casatoreasca si sa scrie ca a luat decizia de a nu mai reveni in tara. Nu m-am mutat in India, nu vedeti ca sunt aici? Ziarele m-au casatorit de doua ori, cu doua persoane diferite, apoi au scris ca nu ma mai intorc in tara. Iata ca m-am intors', a spus aceasta. Semnul rosu pe frunte este o binecuvantare pe care o primesti impreuna cu focul, in cadrul unui ritual. Femeile maritate poarta acea bulina rosie pe cararea parului', a tinut vedeta sa clarifice articolele care speculau ca aceasta ar fi devenit sotia starului de la Bollywood.

 

Intrebata ce fel de om este Salman Khan, Iulia a precizat: E un om bun, faptele o dovedesc, insa nu-mi permit sa vorbesc despre un om care traieste in alta tara. Salman are o fundatie caritabila foarte frumoasa, cu care ajuta multi oameni, le plateste operatiile'.

Despre planurile sale profesionale, Iulia Vantur a anuntat aseara in emisiunea lui Maruta de la Pro Tv ca se pregateste de un nou sezon Dansez pentru tine', care va incepe din toamna, dar si ca a luat decizia de a renunta la un alt proiect de suflet, de care s-a despartit cu mare greutate: Cu parere de rau a trebuit sa renunt la ceva. Mi-am dat seama in aceasta vacanta ca nu am timp sa le fac pe toate, ca trebuie sa imi dozez energia. Am renuntat la ceva foarte drag, la Stiri, a fost o decizie foarte grea, dar pe care in cele din urma am luat-o. Sunt multi ani pe care i-am petrecut la Stiri si am foarte multi prieteni acolo. Stirile raman la capitolul amintiri frumoas, sunt un capitol extraordinar din viata mea. Insa din toamna reincepem Dansez pentru tine', urmeaza sa avem si preselectii si voi mai avea alte proiecte despre care voi vorbi la momentul potrivit', a incheiat Iulia.

 

photo 4

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter