Iulia Vântur a fost cerută în căsătorie! Ce spune vedeta despre rochia de mireasă şi despre copil

Publicat pe

Iulia Vântur nu s-a mai ascuns şi a dezvăluit că a fost cerută recent în căsătorie de unul dintre fanii săi. Vedeta nu este încă pregătită să facă acest pas. Îşi doreşte o familie, un copil, însă mai aşteaptă.

Iulia Vântur trece printr-o perioadă fericită din viaţa sa. Pe plan profesional îi merge din ce în ce mai bine. Aceelaşi lucru se poate spune şi despre viaţa sa privată pe care o ţine însă departe de curioşi.

Citeşte şi:  Demi Lovato a vorbit pentru prima dată despre dependența sa de droguri: „Luam cocaină cu mine în…'

Vedeta a povestit ce crede despre căsătorie şi când are de gând să facă acest pas.

„Da, cred, dar cred că este nevoie de foarte mult efort. O relaţie între doi oameni necesită foarte multă atenţie, foarte multă grijă, foarte multă toleranţă. Dacă mă uit în jurul meu în ultima vreme, exemplele sunt destul de dezamăgitoare. (…) N-are cum să mă preseze nimeni, nici măcar toate aceste întrebări. Eu consider că trebuie să fiu o femeie fericită, nu o femeie căsătorită. Atâta timp cât sunt fericită în stadiul în care sunt nu cred că are nimeni nimic să mă întrebe sau să comenteze. Mie mi se pare bine că sunt aşa cum sunt, iar în momentul în care voi considera vreodată că vreau să mă căsătoresc probabil că o voi face. (…) Ultima cere în căsătorie cred că a fost ieri, pe Facebook.”, ne-a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur are de gând să facă şi un copil, însă la momentul potrivit, când va hotărî Dumnezeu.

„Copil pe când vrea cel de sus. Eu consider că un copil este un dar de la Dumnezeu şi cred că atunci când cineva acolo sus, Universul, consideră că trebuie să ai un copil, ţi-l dăruieşte. „, a mai completat vedeta.

Întrebată despre cum va arată rochia sa de mireasă, fosta prezentatoare TV s-a amuzat deoarece nu s-a gândit până acum la asta.

„Pentru sta ar trebui să îmi imaginez că mă şi căsătoresc. Nu ştiu. Sincer nu mă pasionează subiectul în ultima vreme. Dacă o să fie cazul laun moment dat, nu prea curând…”

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter