Iuliana Tudor, după moartea lui Cristian Țopescu: "Am pierdut cu toții un OM bun"

Publicat pe

Iuliana Tudor, după moartea lui Cristian Țopescu. Pe data de 15 mai, celebrul momentator sportiv s-a stins din viaţă la Spitalul Elias din Bucureşti. Mulţi sportivi au reacţionat, însă mesajul prezentatoarei Iuliana Tudor a fost unul de-a dreptul emoţionant.

Iuliana Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a lansat o scrisoare deschisă pe pagina sa de Facebook, în amintirea celui care a fost și va rămâne -OMUL Cristian Țopescu.

„Domnule Țopescu,

…domn, așa cum ați fost toată viața, asa cum m-am adresat dumneavoastră întotdeauna, deși mereu mă invitați să vă spun pe nume. Ați plecat…e gol tare în urmă pentru familie, pentru breaslă, pentru toți românii. Am pierdut cu toții un Om bun și un Profesionist rarisim! Pentru că așa ați fost! 
Am pierdut cu totii pe cel mai apropiat comentator, care ne-a adus în case prin comentarii excepționale marile bucurii ale sportului romanesc! Pentru că așa ați fost!

Am pierdut cu toții, noi colegii din TVR, un reper. Ați iubit Televiziunea Română și ne-ați iubit pe noi toți, așa cum o poate face doar cel care înțelege rostul și esența acestui loc. Aveați un cult pentru „cea mai frumoasă meserie din lume” cum îmi spuneați, făcută la postul public. V-amintiți? Eram la parterul blocului turn și mi-ați spus: „Cine are vocație pentru meseria făcută la postul public de televiziune are sanșa de a face arta aici”.

Îmi vor lipsi mult convorbirile cu dvs… Telefonul primit în fiecare an de ziua mea mi se părea fantastic și atât de onorant că în fiecare an, dvs, marele Cristian Țopescu găseați un răgaz pentru a mă suna și a-mi spune „La mulți ani!”. Și ce mult vă bucura să vă povestesc despre „tizul” dumneavoastră, cum vă plăcea să-i spuneți fiului meu care poartă și numele Cristian. Ne veți lipsi!!!”, a transmis Iuliana Tudor.

Cum şi-a cunoscut Iuliana Tudor soţul

O știm pe Iuliana Tudor de la 'O dată-n viață' (TVR) și de la numeroase transmisiuni în direct. Atât de multe, încât ai impresia că numai asta face. Realitatea e, însă, alta. Oricât timp ar dedica televiziunii, tot viața de familie e pe primul loc. Vedeta ne-a povestit cu umor cum l-a cunoscut pe soțul ei în noaptea de Înviere, acum 22 de ani.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter