Ivanka Trump a arătat o poză emoţionantă cu fiica sa. Arabella îşi moşteneşte mama

Publicat pe

Ivanka Trump a arătat o poză emoţionantă cu fiica sa. Fiica preşedintelui Donald Trump are o familie frumoasă şi de câte ori are ocazia se mândreşte cu copiii săi. În prim plan de data aceasta a fost chiar Arabella, micuţa ei şi a lui Jared. 

Fiica lui Donald Trump are trei copii, doi băieţi şi o fetiţă. Arabella a fost recent protagonista unei scene care a făcut înconjurul internetului. În timp ce Ivanka se pregătea pentru a lua parte la o întâlnire oficială care presupunea un dress code ales, fiica sa s-a furişat sub rochia vaporoasă pe care o purta.

Ivanka Trump a îmbrăcat o rochie cu volane albe şi negre, simplă, dar fabuloasă. Cădea perfect pe trupul său bine proporţionat. Părul l-a avut strâns într-un coc discret, nici cu machiajul nu a exagerat. A preferat un ruj roşu şi nuanţe naturale la ochi. Surpriza din poză este Arabella care a profitat din plin de outfit-ul mamei sale.

Se poate observa cu uşurinţă că cea mică a moştenit tenul Ivankăi, ochii şi pare că şi forma feţei.

Fiica lui Donald Trump are trei copii

Ivanka Marie Trump este o femeie de afaceri și fost fotomodel american, care este în acest moment asistentă a Președintelui Donald Trump. Ea este fiica președintelui și a primei sale soții, fostul model Ivana Trump.

Căsătoriţi în 2009, Ivanka şi Jared Kushner au o fiică şi doi băieţi: Theodore, născut în martie 2016, Joseph, în vârstă de 3 ani, şi Arabella, de 5 ani.

Foto: Twitter

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter