Jason Momoa, actorul din ”Game Of Thrones”, s-a căsătorit în mare secret!

Publicat pe

Actorul Jason Momoa, cel care interpretează rolul lui Khal Drogo în 'Game Of Thrones', s-a căsătorit în mare secret cu femeia lângă care este de mai bine de 12 ani. Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, însă totul a ieșit la iveală abia acum.

 

De 12 ani, Jason Momoa se iubește cu actrița Lisa Bonet, celebră din 'The Cosby Show'. Mai multe zvonuri spuneau că cei doi sunt căsătoriți din 2007, însă aceștia și-au unit destinele în mod oficial în urmă cu câteva săptămâni, anunță presa internațională.

Apropiații celor doi susțin că Jason Momoa și Lisa Bonet s-au căsătorit în mod oficial în urmă cu câteva săptămâni la locuința pe care o au în Topanga, California. 'Aparent, ei nu erau căsătoriți oficial până acum', declară surse apropiate lor.

Actorul, în vârstă de 38 de ani, are împreună cu Lisa Bonet doi copii, Lola în vârstă de 10 ani și Nakoa-Wolf în vârstă de 8 ani. Flacara iubirii dintre Jason Momoa și Lisa Bonet s-a aprins în anul 2005, când actorul a remarcat-o pe soția sa la 'The Cosby Show'.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter