Jennifer Lawrence renunță la actorie. Ultima apariție a vedetei

Publicat pe

Jennifer Lawrence renunță la actorie. Actrița a anunțat că renunţă la actorie, pentru cel puţin un an, pentru a se implica în campanii de stopare a mitei politice şi de promovare a unor legi anticorupţie.

Se pare că actrița ia o pauză de cel puţin 12 luni pentru a convinge mai mulţi „tineri să se angajeze politic”. Jennifer Lawrence face parte din comitetul de conducere al organizaţiei non-profit Represent.Us., alături de un colaborator frecvent al ei, regizorul David O. Russell.

Viitorul film în care joacă Lawrence, „Red Sparrow”, va fi ultimul înainte de această pauză, a declarat actriţa pentru Entertainment Tonight. În acest film, Lawrence joacă alături de Joel Edgerton, Charlotte Rampling, Jeremy Irons şi Joely Richardson.

Jennifer Lawrence, apariție îndrăzneață pe covorul roșu

Actrița a participat pe 19 februarie la Red Sparrow European Film. A purtat o rochie aurie, foarte decoltată, care a strălucit pe trupul actriței.

Jennifer Lawrence renunță la actorie. Ultima apariție a vedeteiJennifer Lawrence renunță la actorie. Ultima apariție a vedetei

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter