Jennifer Lopez - apariție de infarct la un concert! Fără lenjerie intimă și cu posteriorul la vedere

Publicat pe

Cine nu și-ar dori să stea la doar câțiva metri de Jennifer Lopez și s-o vadă în timp ce dansează sumar îmbrăcată? Ei bine, sunt sigură că majoritatea dintre voi vor asta pentru că J Lo face show de fiecare dată, iar într-unul dintre concertele sale a arătat aproape tot pe scenă.

Jennifer împreună cu Gente de Zona au lansat oficial piesa „Ni tu ni yo', însă melodia a mai fost cântată într-unul dintre concertele artistei din Las Vegas, acolo unde a făcut un show de zile mari și unde a purtat una dintre cele mai sexy și provocatoare ținute posibile.

Citește și: Cine sunt cei mai frumoși copii celebri din România

Artista s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, neagră, cu aplicații aurii și spartă pe ambele picioare până în dreptul abdomenului. Dacă unii s-au întrebat întruna dacă poartă sau nu lenjerie intimă, alții s-au bucurat de o priveliște mai mult decât sexy. În timp ce dans, Jennifer făcea piruete și în același timp își dădea la o parte rochia în partea din spate, ceea ce îi lăsa la vedere posteriorul celebru. Cei care se aflau în primul rând au fost de-a dreptul extaziați, mai ales că și în partea din față rochia lăsa la vedere, în anumite momente, părțile intime.

Citește și: Doliu la Hollywood! Actrița Stevie Ryan s-a sinucis la 33 de ani

Dar J Lo știe care este atuul ei, așa că nu s-a oprit la o singură mișcare provocatoare, ci a continuat, spre bucuria tuturor. Imaginile cu artista sunt super hot!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter