Jennifer Lopez poate fi urmărită, din luna martie, într-un nou sezon „Shades of Blue”

Publicat pe

Jennifer Lopez poate fi urmărită, din luna martie, într-un nou sezon al serialului „Shades of Blue', acolo unde aceasta joacă rolul unei polițiste.

J Lo, care o interpretează pe Harlee Santos, o polițistă din New York, spune că sezonul 2 al serialului va fi plin de intrigi și mult mai palpitant decât primul.

O numesc ‚o furtună care vine în acest sezon', spune actrița, potrivit tvguide.com. „Aici este și o poveste mică despre uraganul Sandy și, într-adevăr, chiar se simte ca și cum ar fi prinși într-un uragan de unde nu mai pot scăpa'. Victimele pe care le face  Harlee pentru a asigura binele fiicei sale sunt din ce în ce mai multe și va merge și mai departe în sezonul 2. „Pur și simplu nu se oprește', a spus Jennifer despre personajul ei.

Vedeta îi pregătește deja pe fanii săi, iar aceasta pare că va deveni și mai provocatoare în noul sezon. A postat deja pe pagina sa de Instagram un gif în care poartă doar un halat descheiat, ceea ce confirmă că Harlee Santos, personajul lui J Lo, va face absolut orice pentru fiica sa.

Show Me Your Best #ShadesOfBlue Hashtag For This GIF…New Season Premieres March 5th on @nbc!

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Povestea din „Shades of Blue' o înfățișează pe Harlee Santon, o polițistă din New York. O mamă singură, Santos își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei, Cristina, plătindu-i una dintre cele mai bune școli din oraș. Ceea ce la prima vedere poate părea o eroină fără pată se dovedește curând a fi o entitate mult mai nuanțată: titlul serialului, „Nuanțe de albastru', sugerează aspectele mai întunecate ale activității lui Santos, care, în timp ce oferă protecție și pază pe aria secției ei de poliție, este implicată împreună cu șeful ei, Matt Wozniak (Ray Liotta) și alți polițiști din unitate, într-un grup aflat de cealaltă parte a legii: controlează afacerile murdare din zonă, cerând taxe de protecție. Doar că acțiunile lor tot mai evidente vor atrage atenția FBI-ului, iar Santos se va trezi curând prizonieră pe o punte foarte subțire și fragilă între… nuanțe foarte diferite de albastru, în tot mai mare dificultate să-și dovedească loialitatea uneia dintre ele.

„Shades Of Blue', sezonul 2, va începe pe 5 martie la NBC.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Jennifer Lopez vorbește pentru prima dată despre Drake. „Îl iubesc!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter