Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au cumpărat apartament de 15 milioane de dolari!

Publicat pe

Celebra divă pop JLo și iubitul său, A-Rod, se pare că au sărit un pas important în relația lor – căsătoria –, pentru a face unul cel puțin la fel de important, care dovedește că relația lor e una cât se poate de serioasă: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au cumpărat apartament de 15 milioane de dolari, în centrul Manhattanului!

 

Dacă până acum mai erau câțiva sceptici care se îndoiau de șansele de reușită ale cuplului Jennifer Lopez-Alex Rodriguez, iată că cele două staruri le-au dovedit tuturor nu doar că sunt un cuplu solid, ci și unul cu planuri de viitor, deoarece, conform surselor, cei doi îndrăgostiți au achiziționat, în luna februarie, împreună un apartament. Și nu vorbim despre orice fel de apartament, ci despre unul de lux, în cea mai înaltă clădire rezidențială din Manhattanului, în 432 Park Avenue!

Nu este un secret pentru nimeni că în New York până și pentru cea mai modestă garsonieră în centrul orașului doar chiria ajunge la câteva mii de dolari, așadar era de așteptat ca apartamentul achiziționat de cei doi îndrăgostiți să aibă un preț pe măsură, însă 15,3 milioane de dolari e o sumă absolut impresionantă pentru oricine.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au cumpărat apartament de 15 milioane de dolari

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au cumpărat apartament de 15 milioane de dolari

Totuși, prețul e oarecum justificat, dacă ne gândim că luxosul apartament are 371 de metri pătrați, trei dormitoare și 4,5 băi. În plus, clădirea are o panoramă extraordinară asupra orașului, dar și a Central Park. Dacă la asta adăugăm și faptul că rezidenții clădirii au acces la un spațiu de 2.700 mp unde beneficiază de salon, restaurant, piscină interioară și centru de fitness, toate private, prețul începe, încet-încet să se justifice. Și cum Jennifer a spus de nenumărate ori că nu exclude ideea de a deveni din nou mamă, în ciuda vârstei sale (diva are 48 de ani), e posibil ca cei doi îndrăgostiți să se fi gândit și la acest lucru când și-au achiziționat acest apartament imens.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter