Jessica Biel a povestit ce înseamnă să fii părintele unui copil de 2 ani: „Totul este groaznic!”

Publicat pe

Jessica Biel și Justin Timberlake sunt părinții unui băiețel de 2 ani, iar acestă perioadă este una dintre cele mai grele din viața unui părinte care este la primul copil. Vârsta teribilă de 2 ani, așa cum a mai fost numită vârsta la care cei mici încep să facă cele mai multe prostii, i-a afectat și pe cei doi care au povestit cum le umple timpul micul Silas.

Într-un interviu la „The Late Show' cu Stephen Colbert, Jessica Biel a vorbit despre fiul ei și a dezvăluit că ea și Justin trebuie să fie mereu pe fază. Jessica a povestit că toată casa ei este acoperită cu ciocolată: „Fiecare metru pătrat. Și dacă nu este ciocolată, sunt stickere, Play-Doh, firimituri sau cine știe mai ce.'

Iar atunci când vine vorba de dormit, Jessica a lansat un avertisment pentru prietenii ei și pentru familie: „Doamne ferește ca ei să se trezeasă în mijlocul nopții. Dacă îmi trezești copilul în mijlocul nopții dintr-un accident ești un om mort', a mai spus ea amuzată.

Dar cu toate astea, cei trei se distrează de minune. Actrița se bucură din plin de primii ani din viața fiului ei: „Nu totul este groaznic, apropo. Este cel mai grozav din toate timpurile. Acum, chiar mă simt rău. Este drăguț, este haios!', a mai spus Jessica după ce s-a plâns puțin de nebuniile pe care le face cel mic.

Cunoscând, în primul rând, limitările pe care le au părinții atunci când vine vorba să ia masa în oraș cu cei mici, Jessica a decis să deschidă un restaurant numit „Oh Fudge' în LA. Rstaurantul prietenos cu copiii le oferă familiilor un loc unde se pot relaxa în timp ce se simt exact ca acasă. Părinții își pot lăsa copiii într-un „spațiu creativ' în timp ce se bucură de mâncare și de băutura lor în timpul liber – o pauză mai mult decât necesară.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter